torsdag 11. februar 2016

Folie til skap

Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter!

Sjekk ut den nye katalogen her. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Kjøp Skap hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Folie selvklebende 45cmx10m hos staples.

Bestill online i dag få rask levering Ved å åpne denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler og liknende teknologi som er beskrevet i våre Retningslinjer for cookies (Informasjonskapselsvilkår), og bruken av din data som blir eller vil bli samlet i fremtiden, som beskrevet i Staples Personvern og retningslinjer. De kjedelige kjøkkenskapdørene kan lakkeres, males eller skiftes ut. Men de kan også friskes opp med selvfestende folje. Gjør du det på denne måten. Vi har mange flere typer av folie på lager enn det du ser her på siden.


Hvis vi ikke har den ønskede folie inne, kan vi helt sikkert skaffe den. Da vi har mulighet for å trykke på folie , kan du dekorere hjemmet ditt etter fri fantasi! Her vi bor har vi fått lov å gjøre hva vi vil med skapene i leiligheten, så lenge det er skap igjen når vi flytter ut. Men da dette ikke er vår leilighet har vi ikke lyst å kjøpe nye skap som vi må legge igjen. Derfor tenker vi å legge folie på skapdørene og gjøre det litt freshere på den måten.


Sandblåst-, whiteboard-, magnet-, tavle-, carbon - til alle formål. Skru løs skapdører og håndtak. Vask skapdøren med egnet rengjøringsmiddel. Slip gjerne fint over for å fjerne ujevnheter.


Tørk bort støvet med en tørr mikrofiberklut. Spill av videoen og se hvordan Anna, med litt finesse, pynter skåler og selve bordet med selvklebende folie i blomstrende farger.

De kan helt sikkert prøve, De også. Hvis De vil se flere kreative DIY-videoer, kan De abonnere på Søstrene Grenes -kanal, hvor vi deler inspirasjon hver uke. Det en enkelt å feste, bare bruk litt vann. Klebefolie er noe som kan gjøre hjemme ditt helt unikt.


Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon! Jeg er stolt av å kunne tilby Norges største utvalg av selvklebende folie til møbler, interiør og vindu, i tillegg til flere innovative nyheter som gjør oppussing enkelt. Håper du finner noe som faller i smak! IKEA - BRIMNES, Skap med dører, svart, Flyttbare hylleplater, slik at du kan tilpasse din oppbevaring etter behov. Folien har luftkanaler i limen, som gjør den lett å montere uten, at det oppstår luftbobler.


Ved oppvarmning med en varmepistol, kan folien trekkes og formes rundt avrundinger, folder m. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Hos det italienske firmaet Docedi.


Filmen kommer i de fleste størrelser, og dette kan du gjøre selv. Du kan velge mellom en rekke ulike farger og mønstre, fra 1til 1euro, altså fra rundt 800-1. HDF-plater består av meget fine trefibre som er presset hardt sammen med lim. Møbler som er fremstilt av HDF-plater har en flottere finish og bedre kvalitet enn møbler av trefiberplater. Brukes i interiøret, på møbler, til å kle inn bokser, permer, hyller m. Vil du ta bort kontaktplasten igjen, gjør du det.


Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til. Slipp unna pussing, maling og lange tørketider ved å bruke en virkelighetstro og dekorativ folie til å fornye kommoden, oppgradere kjøkkenet eller til å koordinere spisebordet med skjenken. Folien kommer ferdig med lim på baksiden, så alt du trenger å gjøre er å dra av beskyttelsespapiret og fest den der du ønsker. Glass Film sticker, iriserende folie i A4-format (210x2mm).


Tynn transparent, selvklebende film til dekor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg