onsdag 17. februar 2016

Skinnfarge

Bruk den korteste enden av svampen søm følger med i Leather Healer Kit fra Swissvax. Du vil muligens oppleve at det blir litt skjoldete under påføring. Fargen skal stampes, dvs.


Dette skal du ikke bry deg om da dette jevner seg ut etter 2. Produktene våre produseres av Lederzentrum GmbH, et selskap med lang fartstid i både bil- og møbelindustrien.

Produkter for rens, flekkfjerning, impregnering og reparasjon av møbler i skinn, stoff og andre overflater. Leatherlab 2ml skinnfarge til dine Bmw skinnseter. Her finner du spesialprodukter for farging av skinn som har mistet sin opprinnelige farge. Vi ønsker å tilby produkter som er enkle i bruk, og.


Skal utbedringen ha lang varighet, må man legge stor vekt på forarbeidet.

Originale fargen avviker alltid noe fra bildet. Det er for tiden ingen produkter i denne kategorien. Vi har lærfarge fra Eco-Flo, Fiebing's og R. Colourlock Leather Fresh skinnfarge (standard farger fra Colourlock fargekart) ml kr 15-1ml kr 35-5ml kr 70-Colourlock Leather Fresh tillegg, farge etter prøve kr 25-Send prøve med bestillingsskjema. Svamp til påføring av Leather Fresh skinnfarge kr 2-Colourlock Grunnin g. Fikk ordna god deal i et januarsalg på både felg og dekk, så fikk ordna rimelig felg og god pris på Continental Viking Contact så da skulle det være grei. Oppfriske av farget glatt skinn og lær med Colourlock Leather Fresh skinnfarge : Colourlock Leather Fresh skinnfarge er en vannbasert farge, beregnet til oppfriskning av falmet og slitt lær og skinn.


Skinnkrem med farge for å kamuflere små skader som f. Skinnfarge Vedlikehol påføring og reperasjon av skinnfarge. Drevet av lidenskap, for entusiaster. Dette er skinnfarge spesialtilpasset for din bil og den krever skinnprøve fra. Leather Healer Standard Sort. Skinn og lær-interiør trenger regelmessig rens for å opprettholde sitt flotte utseende, her finner du produkter til nettopp dette.


Kenotek Pro Leather Cream er en lærkrem som renser, beskytter, mater og forbedrer levetiden til læret – den inneholder råvarer av høy kvalitet og lukter som. Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our. Skinnfarge med perfekt resultat og enkel i bruk. Lærfarge dekker over alt av narvsverte, oil dyes, hi-liters, leather stains og øvrige stains. Swissvax Leather Healer er en skinnfarge som er lett å anvende og som inneholder en mengde fine fargepigmenter som legges i tynne lag slik at man enkelt kan justere mengde til å treffe utseendet og følelsen av det originale nappaskinnet.


Den fine, naturlige strukturen så vel som den originale følelsen av nappaskinn blir perfekt opprettholdt og tatt vare på. Komplett sett med skinnrens, skinnfarge og beskyttelse! Slitt og falmet skinn? Da er dette settet perfekt for deg! Med dette settet kan du behandle et helt bilinteriør.


Har du skader på skinnet som du ønsker å skjule? Har du glemt passordet ditt? Oppgi e-postadressen din i feltet under, så sender vi deg nytt passord.


E-postadressen må være samme som du registrerte deg med. Leveres med standard farge Sort F3 men vi kan også levere med ønsket farge eller farge etter skinnprøve. Den er enkel å påflre og fester seg automatisk og permanent til skinnet uten å etterlate synlige pigmentflekker som man ofte kan få med skinnfarger av lav kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg