torsdag 25. februar 2016

Drivved

Etter år, har vi laget det meste, men gleden er like stor når vi. En nydelig lampe av drivved. Alt du trenger er en enkel lampe, ståltråd og selvfølgelig drivved.


Et par timer senere har du en tøff lampe du kan vise frem til gjestene dine. Vis frem de fineste klærne dine!

Mange kjøper klesstativ for å vise frem sine fineste plagg. Drivved finnes det masse av i strandkanten og det er et genialt og gratis materiale å bruke til å være kreativ. Disse prosjektene inspirerer! Tekst: Ann Merete Slåttlan Foto: Privat. Det er nesten uendelig hva du kan lage av og med drivved , det er bare fantasien som setter en stopper for kreativiteten din.


Unik julepynt laget av resirkulert drivved. Dette er Halvor Bakkes julefavoritt, trærne kommer i flere ulike størrelser og er like flotte alene som samlet i gruppe.

Drivvedens uperfekte utseende gir denne juledekorasjonen et uformelt uttrykk, samtidig som det enkle og stramme designet gjør at trærne passer inn i de fleste interiørstiler. Fra høsten vil vi tilby eksklusive foredlede materialer av drivved og produksjon av møbler og diverse brukskunst. Vi starter opp i samarbeid med Akershus energi, Sørum kommune og Bingen lense-minneforening, med foredling av drivved ved Glommas bredder. Tips: Du kan få til drivved fargen ved å lage en blanding av del hvit (vannbasert) maling og deler vann. Mal greiner du finner (som er fri for bark) ett eller flere strøk til du får effekten du er ute etter.


Lady har også en egen maling som heter drivved , som har en flott matt effekt og den helt rette gråfargen. Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen.


Gjør det selv: Maleteknikker Slik lager du din egen drivved Det er ikke bare å gå ut å finne seg gamle bord som passer til prosjektet du har planlagt. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Søk i Norges største og mest komplette kursoversikt. Selve ideen til drivved.


Ole satt på hytta og så seg rundt, Ikea møbler så langt øyet kunne se. Drivved Panel Mix panel er en meget spennende fasade panel. Panelet har en ujevn ubehandlet overflate i varierte naturlige tre toner.

Helheten vil gi et rustikk inntrykk. Egner seg godt i kombinasjon med de fleste materialer og overflater. Det vil ikke være behov for å fuge panelet. Limes fast med Stix ALL. Glattpanel furu 13x1beiset Drivved effektpanel glatt natur.


Denne varen er en bestillingsvare. Følelsen av trebord fremheves ytterligere med faser langs alle de fire kantene. Dette gulvet leveres med trestrukturen Genuine, en lett polert struktur som følger treverket ned til de fineste detaljer, og en silkematt finish.


Hei :) Drivved er så fantastisk fint og det kuleste er alt det man kan lage av det :D Strukturen i treverket er slitt ned på en fin måte slik at hver planke og pinne blir unik. Rekved eller drivved er trevirke som skylles opp på stranden etter å ha drevet rundt ute på havet. I mindre velstående tider, var slik ved et verdifullt tilskudd til kystboernes beholdning av både fyringsved og byggematerialer.


Trevirke som hadde ligget en stund i saltvann, var gjerne mere motstandsdyktig mot råte på grunn av saltinnholdet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg