fredag 12. februar 2016

Skoskap fagmøbler

Oppbevaring til lave priser. Stort utvalg av møbler online. Se kampanjepriser her! Kommode opp til rabatt. Se vårt utvalg av skoskap og skostativ til konkurransedyktige priser her.


Våre varer kan du kjøpe enkelt på nett eller gjennom en av våre møbelbutikker!

Pene skoskap og skohyller av god kvalitet. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Fordelen med et skoskap er at hyllene er skreddersydd til oppbevaring av sko, slik at de ikke blir klemt og mister formen sin. Skoskap eller skoreol? Her står de på en hylle i stedet for å ligge i en haug.


Det gjør det enkelt å finne skoene dine i en travel hverdag og du slipper å lete etter to like sko.

Besøk oss for å finne løsninger som gjør at du får mest ut av din entré. Hva med et skoskap , en hattehylle eller kanskje trenger du bare noen kleshengere? Uansett om du har en liten gang eller et stort inngangsparti så har vi et entremøbler til deg. Om du har begrenset med gulvplass så anbefaler vi løsninger du kan henge på veggen som klestenger, knagger og hattehyller. I skoskapene fra IKEA får skoene dine den ventilasjonen og plassen de trenger, slik at de holder seg fine lenger.


Et skoskap er ofte smalere enn andre kommoder og hyller og kan derfor godt som et møbel til å også oppbevare andre ting i gangen. Har du et smalt inngangsparti? Et inngangsparti skaper førsteinntrykket av hjemmet ditt.


Utforsk våre praktiske og stilsikre entremøbler og oppbevaingsløsninger. Hva passer best i din gang? Er du også lei av møkkete og illeluktende sko som ligger strødd rundt i entréen? Med et skoskap kan du skjule skoene helt og få et rent uttrykk i gangen.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Hos Bohus finner du et godt utvalg av skoskap.


Se de ulike typene her! Er dere en stor familie – eller elsker du bare sko, så har vi naturligvis også det perfekte skoskapet for deg, et høyt skoskap. Julehuset Skeidar Se mer.

Få ham til å snekre opp skohyller eller skoskap som passer på dødplassen. Er din entré derimot stor og rommelig, er det masse av plass til å leke med å mikse og matche entrémøbler, så rommet får et flott og personlig uttrykk. Et stort speil, en skoskap i tidens design og kanskje en stumtjener i en skjønt design kan virkelig gjøre underverker.


Did you know that sustainability is the starting point for everything we do - all the way from the materials, packaging, transportation and to the final piece? Kanskje har du ikke plass til et eget skorom heller. Men ta vare på skoene dine likevel. Sett dem inn i et oversiktlig skoskap.


Så slipper du å jogge altende rundt i nylonstrømpebuksa med en sko, på jakt etter den andre, fem minutter før taxien kommer. De fleste møbelbutikkene har skoskap til salgs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg