fredag 19. februar 2016

Lamellskinner

Hos Kid har vi Norges største utvalg av lamellgardiner. Velg blant lysfiltrerende og lystette modeller i enkelt og stilfult design. Lamel l skinne med tilbehør til løse lameller fra Debel. Produktinforma sj on: 2cm.


Lamellskinne med kulekjede i hvit plast og hvitt snortrekk.

En lamellgardin er en fleksibel avskjerming som demper lyset og skjermer mot innsyn, utmerket for. Fra samme nettbutikk får du også løse lameller i de lengder du måtte ønske og i flere bredder og ulike farger, så du får det akkurat slik du ønsker. Et optimalt valg for store vinduer. Lamellgardiner er et praktisk alternativ med fordeler som fleksibel lyskontroll og effektiv skjerming mot innsyn.


Hold solen ute med stilige lamellgardiner. Hos JYSK har vi et stort utvalg av lysfiltrerende og lystette lamellgardiner slik at du kan få både effektiv og stilig. Finn den perfekte lamellgardinen til både små og store vinduer.


Få det helt rette lysinnfallet fra flotte design til rimelige priser.

Husk at vi tilbyr gratis. Enkel montering i tak eller på vegg. Kan kuttes i bredde for å anpasses til vinduet. Les mer under Beskrivelse. Tilbudet på utgående modeller varer så langt beholdningen rekker.


Skandinavias mest populære opplysningapp til mobiltelefoner Nyhet! På BAUHAUS har vi lamellgardiner i forskjellige mål, og det vil ikke være noe problem å finne noen som passer til vinduene dine. Her får du lamellgardiner i sort, lamellgardiner i grått eller lamellgardiner i hvitt. Vi har også løse lameller og lamellskinner i flere modeller.


Subscribe Subscribed. Ditt søk på lamellskinner ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Kun skinnene og oppheng til disse (ikke lameller, galger, bunnkjeder eller bunnlodd). Har stk brukte lodd hvis man ønsker dem med på kjøpet) Selges for kr 7- pr. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted. Du kan montere gardinene på forskjellige måter avhengig av den tilgjengelige plassen og hva du selv liker.

Ved å bruke avstandsbraketter, som du må kjøpe selv. For den optimale opplevelsen godta cookie plassering. Hvis du har vindusrammer av standardstørrelse, kan du sannsynligvis finne lamellgardiner med riktig bredde. Ser at Jysk etc har Lamellgardiner, men får meg liksom ikke til å kjøpe dem der. Benyttes sammen med Monoflex Pro lamellskinne.


Selger den grunnet den var for kort! Svarer vanligvis innen seks timer. Helt nye lamellskinner spesialmål fra UnigGardin selges til halv pris! Skinnen leveres hvit lakkert som standard.


Sorte og Alu-elokserte skinner kan også leveres uten tillegg i pris. Godt å vite om lamellgardiner. Leveres kun med kjedetrekk. Type leveres med kassett. Antall lameller du behøver er avhengig av skinnens lengde (se på pakningen!).


Selve lamellene finnes i flere farger – bruk en farge eller kombiner ulike far-ger for et mer iøynefallende utseende. De er enkle å klippe til ønsket lengde. Weba Dekorbrett er en unik løsning til alle vinduer der man ønsker å skjule gardinskinner, panelskinner, lamellskinner eller rullegardiner. Smarte rullegardiner fra Mottura - med innebygget “Limit-stop” i topp og bunn vil rullegardinene ikke kunne trekkes for langt opp eller ne og man unngår dermed skader. Fantastisk utvalg i duker.


Er det noe du lurer på som du ikke finner på våre hjemmesider? Ta kontakt med oss i Kirsch, vi hjelper deg gjerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg