mandag 15. februar 2016

Marockanskt kakel

Our December sale is on! Många av de plattor som vi har är dessutom frosttåliga och går att lägga med golvvärme vilket gör att de kan monteras både inne och ute, på golv men eller på vägg. I ”Breaking the Wave” har Monica arbetat fram ett helt nytt format för kakel. Bågformen är lånad från en dörr från sekelskiftets jugendstil där naturen letade sig in i arkitektur och inredning.


Marockanskt kakel är torrpressade cement- eller betongplattor.

Råvarorna är cement, kiselsan marmormjöl, färgpigment och vatten. Mönstret i plattorna går 3-mm ner i plattan. Därför är färgerna och mönstret mycket slittåligt.


Plattorna får sitt speciella utseende därför att de är handgjorda. Varje platta blir på så sätt unik. Ta chansen att få ett badrum precis i din smak med vackra färger eller spännande mönster.


Den stora variationen av marockanskt kakel som finns på marknaden idag gör att du kan hitta en variant som passar just din smak och plånbok. Kjøp Marokkanske veggfliser hos Trademax.

Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Provbitar alltid fraktfritt. Just nu Vinterkampanj med upp till rabatt.


Att använda klinker är idag väldigt populärt, speciellt vid renovering av badrum och kök. Klinker är precis som kakel ett tåligt material. Dessa plattor är tillverkade för hand i betong och passar bra både på golv och vägg. Vi har det du behöver för ditt kök, badrum, hall, altan, uteplats och hemmets alla andra rum.


Marrakech design ett perfekt val. Med inspiration av marockanskt kakel. Kryddigt, livligt och mystiskt – Marocko står på många sätt för en exotisk kultur och kanske är det just det vi svala nordbor söker oss till när vi nu, mer än någonsin, klär våra hem i marockanskt kakel.


Marockos kultur är präglad av afrikanska, arabiska och franska traditioner. MAROCKANSKT KAKEL - MINDRE PLATTOR I MÅTTEN 15X15. Här finns våra marockanska kakel i formatet 15xcm. Perfekta att använda i badrum eller andra områden där man behöver tänka på fall i golvet.


Lämna tunga jobbet åt oss. Genom att använda marockanskt kakel får ni en oriental känsla i köket eller badrummet. Kakel , Klinker, mosaik på nätet.

Klassiskt marockanskt kakel. Men exotiskt kakel fungerar inte lika bra i alla hem och därför är det viktigt att kika på många olika inspirationsbilder där kaklet används, innan du bestämmer dig för att öppna plånboken! En platta för den som önskar det lilla extra. De klara färgerna ger extra liv till en redan mycket vacker platta.


Renovera vardagsrummet, badrummet eller andra delar av hemmet med kvalitativt material. Jag får många frågor här via bloggen om sk. Tänkte därför skriva lite kort om just det. Cementplattor eller betongplattor (ofta kallat marockanskt kakel ) är torrpressade plattor. Det betyder att de inte bränns i ugn som t ex med kakel och klinker.


Det vackra mönstret drar tankarna till varmare klimat och färgrik kultur. Som en av Sveriges största importörer av marockanskt kakel kan vi erbjuda ett stort utbud av de vackert mönstrade plattorna. Här kan du spana in alla olika mönster!


Lägg till i kundvagn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg