fredag 12. februar 2016

Soverom oppussing

Tips og råd til innredning og oppussing av kjeller på nettsidene til SINTEF. For deg som skal bygge. Du får tilgang til ca. Sov godt med blått soveorm 29.


Mange vil ha det blått på soverommet.

Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Om man har et lite soverom kan man like gjerne akseptere at det er lite og gjøre det koselig, ikke male alt hvitt og håpe at det vil virke kjempestort, for det er ikke tilfelle. Kalkmaling har en fin effekt og gir dybde til et rom, den kan gi litt ”sky-effekt” noe som passer til et soverom om man ønsker seg en himmel, foreslår Klungsøyr. Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove.


Her finner du flere fine shoppingtips til lamper, som ikke sprenger kontoen helt. Oppussing er en glimrende måte å rydde soverommet skikkelig på!

Tenk over hver ting du tar inn igjen når du har malt ferdig. Arbeidsplass burde du finne et annet sted til, og ikke oppbevar masse rot under sengen, råder Klungsøyr, og legger til: - Det er litt slitsomt å pusse opp soverommet fordi man må ha et alternativt sted å sove. I denne kategorien er jeg #128512; Jeg gleder meg som et lite barn som skal på tivoli til det! Nå ser det ikke ut i måneskinn, klesskapene har falt fra hverandre og ellers utdatert!


Det skal bli så deilig å få et herlig, nydelig soverom med skikkelig garderobe. MEN hvordan skal det se ut? Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Jeg har lagt to gulv på stue, ett soverom og ett kjøkken - og jeg har lagt både klikkgulv og limt gulv. Det viktigste er uansett å ha god tid og å bruke riktig verktøy.


Det å pusse opp et soverom kan gjøre mye for boligen i sin helhet. Det er mange som bestemmer seg for et slikt prosjekt, men som synes jobben blir for stor. Hvis du aldri før har pusset opp eller forandret et rom hjemme, burde du definitivt finne noen som har dette som fagfelt.


Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.


Allikevel er soverommet ofte det rommet som blir prioritert sist når det gjelder oppussing.

Mesteparten av tiden man oppholder seg på soverommet sover man jo, derfor kan man si at oppussing av soverom ikke er så viktig som oppussing av andre rom. Men et pent oppusset soverom gir en god atmosfære for søvn, som igjen gir overskudd i hverdagen. Vi var så godt i gang at vi like godt begynte på soverommet også. Vi lydisolerte veggen mot naboen (til både vår og naboens beste vil jeg tro) og mot trappeoppgangen. Da vi skulle finne maling til veggene valgte vi dessverre feil.


Et soverom som sitter fast på toppen er et flott område å forvandle seg til et soverom. Etter: Oppdatert Oppe oppussing. Det som hadde vært et oppe sitteområde ble et hovedsoverom, med et lagt skap for oppbevaring.


Taket fikk karakter med takplanker og oppdaterte. Soverom er et nettsted om innredning av soverommet. Her får du tips om interiør og oppussing , soveromsmøbler og inspirasjon. Du kan gjøre mye mer enn du tror.


Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring ved blant annet å utarbeide arbeidsplan, innkjøpsliste, og ikke minst følge deg opp fra start til mål. Velkommen til soveromsgalleriet vårt. Ta en titt og finn soverommet ditt.


Vi har alt du trenger av madrasser, overmadrasser, dyner, puter og sengetøy. Det skjer mye i overgangen fra barn til ungdom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg