onsdag 15. april 2015

Lady vegg

Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! LADY Vegg er Norges mest solgte veggmaling. Enkel og påføre og garanterer dekk i to strøk.


Malingen gir en flott silkematt overflate uansett lys og lysvinkel. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!

LADY BALANCE - VAKRE ROM DET ER GODT Å VÆRE I. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. Se det fine julerommet til. Totalt sett vil dette se mer helhetlig ut enn en helt hvit vegg med gule detaljer inntil.


Den er lett å påføre, gir garantert dekk i to strøk og et perfekt sluttresultat.

Kalkmaling lady minerals a-base 0. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg , Vegg , Innendørs, 2. De unike egenskapene gir en vakker, robust og flekkavvisende overflate som holder seg vakker lenge. Veggmaling for slette flater som gir et elegant sluttresultat med samme glansgrad i alle synsvinkler.


Lady Wonderwall Silkematt. Passer ypperlig som mellom- og toppstrøk på underlag som f. Malingen er lett å arbeide me tørker fort og gir et meget godt sluttresultat. Dette er en vannbasert maling til veggflater som får en litt tøffere behandling. Glansgrad Silkematt 10.


HUMBLE YELLOW er en farge for de som lytter og er åpne for andres ideer og innspill. Lett å påføre, dekker godt. En diskret og sofistikert gultone som gir plass til andre aksenter uten selv å forsvinne i bakgrunnen.


Tidligere ubehandlet, nå har det fått et strøk med Jotun kvist- og sperregrunning. Panelet er til overmål sandblåst, så det er veldig tydelig trestruktur.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Jotun gir dekkgaranti ved bruk av to malingsstrøk. Maling gir raskest oppussingsresultat og er billig. Maling er fleksibel - og du får akkurat den fargen og overflaten du vil ha.


På sugende, porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder. Rengjøring av søl JOTUN Spesial wipes anbefales for å rengjøre søl. ENDA MATTERE Vår vakreste veggmaling noensinne er nå enda vakrere.


Nye LADY Pure Color gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende. Unik fargegjengivelse gir et sobert og sanselig uttrykk. Den vakre, matte overflaten lar fargenes naturlige og harmoniske nyanser komme frem og gir deg rom det er godt å være i. LADY Balance gir deg vakre, matte vegger og godt inneklima. Påføres fyldig og jevnt. En grå vegg gjør det lunere enn hvitt,.


Egenskaper: Gir garantert dekk i to strøk og et perfekt sluttresultat med samme glansgrad i alle synsvinkler. Spruter ikke og er lett å påføre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg