mandag 13. april 2015

Tapet kråkesølv

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Finn tapet kråkesølv nå på Kensaq.

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Sortimentet er variert og man finner alt fra tapet laget av ulike naturmaterialer som bambus, vanlijeblader og abaca til flott storslagent tekstiltapet. Likevel er nok deres steintapet Mica aller mest populært. Dette er tapet laget med kråkesølv og er ulikt alt annet av tapet der ute. Den Belgiske tapetprodusenten Omexco produserer ”grenseløse” tapeter beregnet både for prosjektmarkedet så vel som for det private hjem.


Her finnes alt fra enkle fibertapeter til bambus, sisal, kråkesølv , marmor, glassperler og chenille. Tapetene er mellom 90cm til 100cm brede og selges i løpemeter. De produserer grenseløse tapeter til både prosjekt og privat markedet og Mica serien er vår bestselger.


Interiorkupp kan skaffe det meste av tapet.

Det er viktig for oss å ha det beste og bredeste utvalget. Vi selger fiber, vinyl, tekstil og våtromstapet fra kjente leverandører som Borge og Storyes samt Omexco, Itag og Green Apple. Vi har også overmalbar og glassfibertapet som du maler i ønsket farge.


Forside Tapet , farge og maling Kråkesølv tapet ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Intag er importøren av denne fantastiske tapeten i Kråkesølv fra Omexco. Denne kråkesølv tapeten har en bredde på cm.


Prisen er pr meter og kun hele meter kan bestilles. Leveringstid - uker. Hva synes du om kråkesølv på stueveggen? Tapet med brokademønster eller striper i sølv kan bli rålekkert i hele rommet eller bare på en vegg.


Dette var bare litt av mitt grenseløse utvalg av tapeter fra Omexco. Stikker du innom meg i min lille interiørbutikk i Brumunddal så skal jeg vise deg flere muligheter. Ulike tapet er papir, vinyltapet, tekstil, Easy up tapet (Fiber) og veggfornyer.


Forskjellene går på materialet, vaskbarhet, trykk-kvalitet og oppheng. Det har vært en enorm økning i utvalg av tapet i natur-imitasjon. Det vil si vinyltapet som ser ut som ekte strå, kråkesølv , kork og marmor. Gjerne i grovere struktur.


NATUR: Nordmenn har blitt modigere med tapet.

Nå velger vi gjerne litt mørkere nyanser og gjerne tydeligere struktur i tapeten. Her ser du tapeten Borneo – BOA209. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Rullstørrelse 105mx53cm. Fargerike har Norges største utvalg av tapet.


En lekker kolleksjon med mønstre som ornament, kråkesølv , japansk strietapet, marmor og kork. Walker Greenbank som også har merkene Scion, Zoffany, Sanderson og William Morris. World wide er Harlequin det største merket i gruppen.


Harlequin har design som er rettet mot hjemmemarkedet så vel som prosjektmarkedet. De har en utrolig bredde i designene, noe kolleksjonene bærer. Halvor Bakkes favorittapet er imidlertid Scala fra Omexco, laget av oppvarmet kråkesølv og som finnes i flere fargetoner.


Bakke som for øvrig kommer med egen tapetkolleksjon til høsten er imidlertid ikke overbegeistret for trenden med tapet i taket. Sistnevnte oppleves som ensfarget og skaper en fin balanse til de mønstrete veggene, som i dette rommet er i flertall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg