onsdag 15. april 2015

Frøiland bygg as

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Hovedkontor Avdeling med eget innbolager Avdeling uten innbolager. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Gjennom en spennende reise har vi levert løsninger til både private, bedrifter og offentlig virksomheter fra dag en. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere.

Frøiland Bygg Skade AS. Selskapet har i dag 1ansatte, og leverer tjenester til både privatpersoner, næringsliv, forsikringsselskaper og offentlig sektor. Våre samarbeidspartnere har vi også daglig gjennomgang med på våre prosjekter, samt at vi har kvartalsvise møter for å finne nye metoder og samarbeidsformer. Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis. Trygghet når du skal bygge!


Totalleverandør innen byggetjenester. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.

Byggmester og tømrermester. De leverer de fleste byggmestertjenester i tillegg til de fleste håndverkertjenester, slik at de kan opptre som en totalentreprenør. De har betydelig kompetanse med flere norske byggmestre og ingeniører, samt dyktige fagarbeidere. Vi leverer oppdrag innen nybygg, rehabilitering, antikvarisk restaurering, prosjektering m. Vi er i dag ansatte med en læregutt.


Vi tar på oss alt fra enkle jobber til større totalprosjekt. Før du kan få lærekontrakt med en bedrift, må bedriften være godkjent for ditt fag. Listen over godkjenninger finner du her eller på vilbli. Med Harestad Bygg AS sikrer du deg topp kvalitet og service til ditt byggeprosjekt, fra planleggingsstadiet til endelig gjennomføring.


Gjennom våre profesjonelle byggmestertjenester oppnår du de resultatene du går og drømmer om. Vi etablerer oss i Vesterålen og Lofoten, og har allerede ansatt ny avdelingsleder, ny prosjektleder og tømrer på Leknes. Prosjektleder, Tømrer, Vi Søker Etter Deg!


Du Som Ønsker Å Jobbe Sammen Med Oss I Trondheim og. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Med høy kompetanse innenfor et bredt fagfelt, planlegger og gjennomfører vi alt fra sammensatte prosjekter til enkle serviceoppdrag.

Kvalitet, sikkerhet og service i alle ledd er en selvfølge. Vi driver for det meste med takservice og skift av tak. Vi kan ta jobber både over og under vann. Dette gjør at firmaet.


Vi har gode samarbeidspartnere som gjør at vi kan løse de fleste oppgaver. Haugesunds Avis - Bygg og fagfolk. De var løsningsorienterte, serviceinnstilte og 1 profesjonelle gjennom hele prosjektet.


Sluttresultatet ble meget bra. Dersom noen spør meg ang byggeprosjekt vil jeg helt klart anbefale FT Bygg !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg