torsdag 23. april 2015

Beste takmaling

På utkikk etter takmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Forside Tapet, farge og maling Hvilken takmaling (innvendig tak)?

LADY Perfection Takmaling. Skap en fin helhet i rommet ved å velge riktig farge i taket. Hvordan velge den beste malingen til tak? Veggoppussing starter vanligvis med maling av tak.


Det er veldig få som tar seg god tid til maling av tak, selv om det er nettopp takmalingen som avslører alle feil i malingskunsten, og alle ujevnheter vises i dagslys. Se beste pris på Jotun Lady Perfection Tak (liter). Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Tak, Innendørs, 9L,.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Takmaling innebærer risiko for malingssøl på både gulv og vegger. Sørg derfor for å beskytte flatene med dekkplast før du starter. Som alltid er forarbeidet en viktig forutsetning for å lykkes med selve malejobben.


Husk at fett, smuss eller sot må vaskes bort for å unngå at det trekker igjennom den nye malingen. Her finner du alt i maling, fra terrassebeis, gulvmaling og epoxymaling til takmaling , veggmaling og murmaling. Se maling fra populære merker som Jotun Lady, Nordsjö, Butinox og Drygolin. Ved takmaling dekker vi til møblene med plast.


Når du maler taket, må du dekke hele gulvet og ikke bare langs kantene slik vi gjør når vi maler veggene, sier Sypriansen. Etter at gulv og møbler er dekket, begynner selve grunnarbeidet. Foto: Getty Images – Når vi skal male tak, gjelder det samme som når vi maler vegger og tetter hull. Glansgraden i malingen bestemmer glansheten. All maling har en gitt glans - på en skala fra - 10 hvor 1er blankest.


Denne malingen er vår bestselger og beste kvalitet innenfor kategorien trebeskyttelse utendørs og selges igjennom våre forhandlere i Norge. Vi kjenner oss ikke igjen i denne testen, da vi ikke mottar reklamasjoner vedrørende soppdannelse på dette produktet, uttaler Tommy Haraldseth, teknisk rådgiver ved Akzo Nobel Coatings AS, til Dinside. Merkevarene til lave priser.

Beskrivelse: Helmatt takmaling , som gir et pent, mettet og refleksfritt utseende. Flott og ensartet fra alle vinkler. Anvendelse: Brukes innendørs på tak av f. Spesielt anvendelig i rom med kritisk lysinnfall. Malingen er dyrere fordi produsenten har valgt bedre pigmenter, bedre oljer og bedre løsemidler.


De klumper ofte mindre, er lettere å arbeide med og dekker ofte bedre. Selve malejobben er ofte enklere enn å velge riktig type maling. Men jobber man fort og riktig så blir som oftest reultatet et pent og nymalt tak. Annie Helen Pedersen synes testens tynneste maling var den beste , men poengterer at hvis man ikke har så mye maleerfaring, kan det være lettere å male med en fyldigere maling. Da er sjansen mindre for at du påfører for mye og malingen begynner å renne.


I denne testen er ikke prisene tatt med i vurderingen. En bred fasadepensel som tar opp mye maling, for å slippe å dyppe ofte i malingen. Vårt aller beste tips er å påføre malingen først med en smal rulle, så fordele malingen jevnt ut med penselen - da kan du male opptil dobbelt så fort! Din malingsekspert på nett!


Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Deretter vil vi uvilkårlig tyne mest mulig ut av rullen før vi dypper på nytt.


Dette gir ujevn påføring, noe som lett forårsaker glansskjolder. Derfor er malingene supermatte, slik at sluttresultatet skal bli best mulig - også for oss amatører. Har du panel i taket stiller saken seg litt annerledes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg