torsdag 23. april 2015

Sängbord

Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat. För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript. Här har vi samlat vårt utbud av sängbord i olika utföranden. Våra sängbord finns i olika stilar, så att du enkelt kan hitta ett som matchar dina övriga sovrumsmöbler. En del har dörrar eller lådor där du kan ladda telefonen och förvara den där bästsäljaren utom synhåll.


Välj mellan höga, låga eller vägghängda.

Se hela sortimentet på RoyalDesign, fri frakt när du handlar över 4kr. Vi har sängbord från flera kända varumärken. Stort urval av sängbord. Beroende på vilken funktion och uttryck man efterfrågar så finns det flera olika sängbord att välja mellan. Kub med eller utan låda – en kubformad mini-möbel som är avslappnat vacker och generell i sin funktion.


Perfekt som diskret sängbord. Kub kan fås med eller utan låda, beroende på vad som passar bäst. Här finner du sängbord i olika stilar och material som passar till det stora sovrummet såväl som till den lilla alkoven.


Välj bland stilrena sängbord i metall, naturtrogna bord i massiv ek, vägghängda sängbord för praktisk användning och många fler modeller som alla pryder ditt sovrum på olika, men snygga, sätt.

Vi på Trademax tycker att dina ägodelar ska vara lättåtkomliga även på natten. De kan vara tillverkade i trä, metall, glas, sten eller plast. Vilken stil på sängbordet du vill ha bestäms helt av din egen smak.


Många väljer att köpa sängbord som passar ihop med sängen när det kommer till färg, form och material. Det kan vara av stor betydelse att välja ett sängbord som på något vis matchar med sängen och med rummets inredning i stort. Försök att hitta någon sorts koppling till sängen, kanske utifrån serie, material, färg etc. Tänk till eller gå på känsla. Trendrum erbjuder sängbord i olika former, färger, material och stilar.


Ställ dina böcker, vattenglas, väckarklocka, sänglampa och tidningar på ditt sängbord. Ett sängbord hjälper dig att ständigt ha dina viktiga och oviktiga prylar i närheten. Nya måttbeställda glasskivor på toppen. Fina originalhandtag i gedigen mässing.


I denna kategori hittar du sängbord och nattduksbord. Vill du ha ett sängbord som är vägghängt, högt eller lågt? Hemmets sovrum är sällan komplett utan ett eller två sängbord i enhetlig stil. Billiga sängbord online. Fler än 1olika sängbord med snabb leverans, fri frakt över 9kr och öppet köp.


Köp sängbord hos oss idag!

EM sparar viss data om ditt besök för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. I år har vi med stolthet verkat för en bättre vårdmiljö, ekonomiskt hållbara investeringar och ett engagemang och service i världsklass.


Den lilla brickan på sidan är fast, där kan t ex dricksglaset stå medans man läser tidningen. Sängbord på hjul med vinkelbar bricka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg