mandag 20. april 2015

Badeleker oppbevaring

Her på Jollyroom har vi sørget for å ha et godt og variert utvalg av badeleker til barna. Her vil du garantert finne noe som faller i smak hos den lille! Til de yngste har vi armringer, baderinger og plaskebasseng, som er små, praktiske og enkle å blåse opp.


Oppbevaring til leker Oppbevaring til leker.

Vi vil gjerne høre fra deg! Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut i entren, på badet eller i stuen. Velg blant mange produkter fra gode merker til rimelige priser. Når du ikke finner oppbevaringsløsninger andre steder, finner du det sikkert her.


Vi har stort utvalg av Smartstore og Homebox. Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart produktet er tilgjengelig. En oppbevaringskurv kan også tildeles hvert medlem av familien slik at sokker, undertøy og andre klær ikke havner i feil klesskap.


For eksempel en plastkurv for mørk vask og en for lys vask.

Plastkurvene kan også brukes som oppbevaring til vaskemidlene og gir en mer ryddig tilværelse. Settet inneholder et delfinformet vannhjul og tre badeleker , formet som forskjellige sjødyr. Et sett med badeleker fra Fippla. Anbefalt alder: Fra år.


Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Når det gjelder oppbevaring i kjeller og garasje er det knapt noen som slår oss. Praktisk søt og smart oppbevaring til badeleker. Med Ubbis oppsamlingsbøtte kan du enkelt fiske opp alle badelekene å ha orden på lekene. Fyll delfinen og de andre sjødyrene med vann, og gjør badestunden enda morsommere!


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Badeleker og pumper kan du få på flak. Gratis frakt på postvarer og. Her finner du et flott utvalg av badeleker , kanalsystemer, vannpistoler m. Lillefin er en norsk nettbutikk for baby og barn.


Vi er opptatt av å kunne tilby produkter som er både trygge, bærekraftige og med høy kvalitet. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud.

Norges fineste barnerom finner du hos minikids. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Norges største utvalg av lagerførte produkter til blant annet hage, utemiljø, garasje og hobby til fast lav pris! Hullene på sidene er håndtak.


Utrolig praktisk og flott oppbevaringsnett til badeleker. Perfekt for oppbevaring av barnas badeleker , shampoer osv. Materialet er motstandsdyktig mot mugg. Den store munnen gjør at det er enkelt for barna å ta leker ut og inn. Barna våre er det mest dyrebare vi har.


Kun det beste er godt nok for dem. Vi ønsker ikke at lekene vi gir dem skal inneholder giftige stoffer som er skadelige for dem eller for miljøet. Hos Eco by Melimi får du badeleker som er laget av 1 naturgummi, helt fri for giftstoffer. Bli først med siste nytt og få fantastiske tilbud rett til din e-post.


Lykkeland Official Online Store. Kvalitetsleker i tre. Vrimmel nettbutikk har klassiske leker i topp kvalitet. Håndplukket for glede, mestring, miljøvennlighet og kreativitet. Med dette settet kan du lage vakre smykkesrkin med eksotiske dyredesign med tusenvis.


Barn elsker kaos, foreldre gjør det ikke. Så når det er på tide å avslutte badestunden, legg lekene i denne kule Frosken. Nydelig oppbevaringskurv fra Ferm Living som passer like godt i stua som på barnerommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg