mandag 27. april 2015

Infra veggmaling

Merkevarene til lave priser. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! En miljøvennlig akrylmaling med god dekkevne og slitestyrke.


Vi har kjøpt billigste Infra maling på OBS, og det vil jeg fraråde alle andre å gjøre. Neste gang vil vi velge den litt dyrere Lady-malingen. Jeg forstå nå hvorfor det er blitt folkemalingen. Billigmalingen gir et resultet som ikke er like pent og som definitivt ikke har samme slitestyrke.


Dette er vår erfaring, og den er dyrkjøpt! En halvblank oljemaling for bruk på vinduer, dører og paneler. Men tørrstoffinnhold er litt vesentlig. Du har altså fordelt liter farge på ca kvm vegg. Andre merker gir deg liter igjen på vegg, altså en tykkere film.


Mens noen få gir deg liter igjen på de samme kvm. Du skal være oppmerksom på at testen omfatter standard hvit veggmaling. Det finnes imidlertid også interiørmaling som er spesielt utviklet for å kunne vaskes, eksempelvis Lady Vegg Easy Clean. I en tidligere test utpeker denne malingen seg spesielt bra på nettopp områder som vaskbarhet, flekkfjerning og slitestyrke. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen. Jeg foretrekker infra vegg framfor lady vegg 10. Synes den er bedre å male med rett og slett. Bedre konsistens føler jeg.


Kjøp jordan ultimate pensler og jordan perfect rulle, den er litt lettere enn ultimate-rulla. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Det er bare slik at billigprodukter produseres hos de samme kjente firmaene som du kjenner til, men de har en annen kvalitet. Lady Balance veggmaling hvit liter. Vi hjelper deg å velge riktig maling! De fleste malinger er enten olje- eller vannbasert.


Like viktig som å velge malingtypen, er å tenke på overflaten. Puss opp med miljøvennlig maling. Vi har testet fire vannløselige malinger fra de største produsentene på markedet opp mot hverandre.


Gjøco Supermatt Rom er en vanntynnbar, helmatt akryl veggmaling som gir fargedybde og et vakkert rolig resultat uten gjenskinn. Anvendes til mellom- og toppstrøk på vegger av f. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! Jeg stakk derfor til en butikk (navn nevnes ikke her) for å kjøpe maling.


Jotuns beste gråfarger. Av ekspeditøren ble jeg anbefalt takmaling fra INFRA og interiørmaling fra lady (husker ikke eksakt betegnelse). Ang trappa ble jeg fortalt at separat grunning ikke var nødvendig da lady også kunne brukes til det. Tre strøk med dette og trappa er i boks ble det sagt.


Akryl veggmaling Vanntynnbar, helmatt akryl veggmaling som gir fargedybde og et vakkert rolig resultat uten gjenskinn. Benyttes til mellom- og topp-strøk på vegger av f. Fashion tre, panel og interiør en vanntynnbar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg