tirsdag 7. april 2015

Gjøkur bohus

Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet. Velg blant vårt brede sortiment fra dekorelementer her. Stort utvalg av interiør som blomsterpotter, maleri, bilder, speil og lysestaker i ulike farger og materialer.


Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt. Veggur er et dekorativt innslag i ­interiøret. En klassisk rund klokke, et lekent gjøkur eller en tekanne med visere? At natur er populært på hjemmefronten i år, bekrefter også Reidun Asdahl, som jobber på Bohus.


Folk vil gjerne ha naturen i huset, sier hun og peker mot noen nye møbler, med blant annet Paulo kommode i utstillingen. Den er kjempe fin, mener hun. Utstillingen viser en landlig stil, med farger og materialer som er hentet fra naturen. Presskannen Chambord fra Bodum, kopper, kr 64 Traktøren. Gjøkur i finér, brun, kr 59 Bohus.


Svart og sølv ser vi stadig mer av i trendbildet nå. Aluminiumskommoden på bildet er populær hos Bohus. Lunt: Pynt opp med puter i jordfarger og lillatoner. Disse er fra KID interiør. Hot: Lilla gjøkur er i vinden - i hvert fall på veggen.


Inn med naturen: Reinsdyr er veldig trendy nå! Denne karen er fra Skeidar. Moderne hvitt gjøkur som du garantert blir glad av å ha denne i hjemmet, for den gir deg en påminnelse om sol og sommer.


Hver time kommer fuglen ut av huset og kvitrer. Du kan selv velge om den skal si kookoo hver gang, eller om du vil at den skal kvitre som en sangfugl. Elementer av skinn er både tøft og lekkert på hytta. Lag en kosekrok foran peisen med puff og pledd.


Praktisk og dekorativt. Oppbevaringsmuligheter får man aldri nok av, og disse rustikke kurvene er perfekte til både klær og ting og tang. De er også et dekorativt element i seg selv. I gangen er det er fint å bli møtt med et positivt budskap som får deg til å smile. Lave priser og rask levering.


Tøff klokke i sement S: 15x15xL:30x30x4. Piccadilly bordklokke liten. Eichholtz Commander Clock. My Favourite Cities Wall. Få inspirasjon hos Bohus. Bohus har er stort utvalg av interiør.


A-Møbler, unike møbler og interiør til ditt hjem. I tillegg hører du hva klokken er. Vi gadd ikke stå i kø, så vi satt i bilen til de åpnet bilene. Finn Schøll tok imot oss og håndhilste på alle damene.


Vel inne fikk vi lodd til trekningen senere på kvelden, og forfriskning i form av champagne eller Mozell. SPRELL ligger i nedre del av Markveien – i hjerte av Grünerløkka. Her finner du både myke og harde pakker, barneklær og barneromsinteriør. Stilig gjøkur fra Bohus.


Ikke det beste bildet av klokken. Gi en smart gave til barna i år, en som. Kjøp Aftenposten Junior.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg