fredag 24. april 2015

Rødt interiør

Rødt interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


Med dypere rødtoner, lekre mønstre og gjerne rødt som heller mer mot blått, kan du få et lekkert, eksklusivt interiør. Også ved å kombinere det med for eksempel sort eller andre dypere farger, kan du få luksuspreget. Dyprød betegner erotikk, rosa står for romantikk, burgunder gir signaler om intimitet, mens de klarere rødtonene står for aktivitet og glede.


Røde nyanser er tradisjonelt brukt i spisesaler, restauranter og i forbindelse med mat. Men hvis du har en rød sofa, kan du vite at alle nyanser av rosa, rødt , oransje og gult vil passe fint inn - og blått og grønt vil være fine kontraster. Men den kan dras i mange retninger, og slik kan du skape interiør som er både lune, dempede og elegante, eller lekne og morsomme. Rødt øker pulsen og appetitten. Og det trenger ikke å være vanskelig å ta rødt med inn.


Rødt interiør

Det finnes mange nyanser, noen enklere å jobbe med enn andre. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Hos Kid har vi Norges største utvalg av myke og deilige sengetøy og sengesett! Vi hos glassoginterior. Velg mellom flanell, sateng, krepp og lin.


Kjøp i vår nettbutikk. Nyt våren og sommeren ute! Stilrene møbler, bord og to stoler som tåler utendørs bruk, perfekt for en kaffe- og lesepause i solveggen! Bilder, rammer og speil. Blomsterpotter og Vaser.


Rødt interiør

Nydelig, juletrekule i matt rødt glass med gullfarget glitter. Jeg ville nok ikke hatt rødt interiør , men samtidig så er det jo litt kult med ting som ikke alle andre har. I kombinasjon med svart kan det -kanskje- gå an. Oftest er det rødt interiør på kjøkkenet.


Denne fargen er god fordi på grunn av skyggevarianter kan den brukes i kjøkken av enhver størrelse og stilistisk orientering. Men igjen betyr dette ikke at alle overflater i rommet skal brenne. Mye tas frem igjen fra i fjor, og mye fornyes fra år til år. Butikkene bugner av årets trender, med rødt , rosa, fløyel og metaller som årets nyheter. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre.


Interiørlys i LED sparer strøm og lyser svært godt i enten kaldhvit eller varmhvit farge. Vår motivasjon og vår ambisjon er å tilby eksklusive, trendy og innovative interiørprodukter for mennesker som ønsker kvalitetsprodukter til sitt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg