torsdag 23. april 2015

Abu røken liten

Så här använder du Abu -röken. Nyt en deilig middag med nytrukket fisk. Du vipper lett opp deilige fiskeretter. To etasjer med doble brennere. Njut av en god middag med nyfångad fisk.

Røker med en brenner. Du får snabbt och enkelt till goda fiskrätter. Två våningar med dubbla brännare. Rypebryst kan du nok salte i ca 2-timer dersom det er snakk om middag.


Røykeovn som er enkel i bruk og gjør at du kan røke fangsten på fisketuren eller invitere til hjemmelagde delikatesser. Emaljert metall med dryppskål, røkerist. Søk etter abu røken stor på Kelkoo.

Sammenlign tilbud på abu røken stor fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Varen er ikke på lager, men dersom du bestiller vil vi bestille den inn fra leverandøren med en gang. Jeg anbefaler dette produktet.


For tilberedning av fisk, kjøtt m. Tillverkad i emaljerad plåt och försedd med dropplåt, rökgaller och. Røkovn for varmrøking av fisk. Produsert i emaljert stålplate og utstyrt med dråpefanger, røykgitter og tennvæskebeholder. Kjøpte en abu - røken og gleder meg stort til å eksperimentere med den.


Igår ble den innviet. Torskefilet og to små abborer ble varmrøkt. Desverre var det for mye vann i torsken da jeg ikke tørket den etter å ha vasket den.


Konsekvensen ble at den ble mere dampet enn røyket. Men det smakte fortreffelig godt sammen med varme rundstykker. ABU RÖKEN STOR Bjud fiskevännerna på färsk, rökt fisk.


Eller briljera i hemmet med nyrökta delikatesser.

I över år ha r ABU -röken varit en snabb och enkel väg till goda fiskrätter. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Varmrøyker gjerne hel småørrett på ABU -røyken. Salt og pepper må til og så har jeg brukt en liten einerkvist i buken (bare litt) og i tillegg en skvett Gammel Opplan ca halv kork pr fisk jevnt fordelt i buken ca mins før tilbereding.


Flatbrød og f eks en tomatsalat blir gourmet måltid. Her finner du et utvalg av ekstrautsyr til fiske som alt fra snellefett til stangholdere, fra kjente merkevarer som bl. Rudi, Shakespeare, Berkley og Guideline.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg