torsdag 9. april 2015

Blått barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon.


Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett.

En lys blå farge som er høyt elsket på barnerom. Hos oss finner du derfor tepper til ethvert barnerom i ulike størrelser, materialer og prisklasser. Ved å se gjennom kategorien barnetepper kan du finne det perfekte teppet for ditt barn. Dette er en blåtone med tydelige røde undertoner.


Ta gjerne kontakt med våre eksperter hvis du trenger hjelp til å finne det perfekte teppet for akkurat ditt barnerom. Eikefinért garderobe og kommode i Oslo blå og inventar med heng og hyller i eik naturell. Tapet og maling til barnerom.

Funnet farger til barnerommet? Her ser du våre mest populære farger til barnerommet. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom,. Barnerommet er barnas palass, hvor de skal finne ro, inspirasjon og trygghet. Det skal gjerne vokse med barnet og skape den gode rammen – år etter år.


Her får du våre beste tips til fine, trygge og lune barnerom ! Bruk en helsevennlig maling. Vi er alle opptatt av å skape en trygg atmosfære for våre dyrebare små. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Et barnerom er et rom i stadig endring, i likhet med innehaveren selv.


Fra å være et lekerom, til å bli en arena hvor man ønsker ta i mot sine beste venner for utveksling av hemmeligheter, latter og spill. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen! Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask.


Sterke farger på barnerommet stimulerer fantasien og kreativiteten – ikke så rart at barn elsker farger!

Alt sengetøyet vårt til barn er 1 økologisk og ansvarlig produsert gjennom hele leverandørkjeden, og arbeidsvilkårene innen dyrking og på fabrikkene er gode. Bla gjennom flere interiør blått barnerom 20ved å gå artikkelen Interiør blått barnerom. PAKKE: Stuva oppbevaringsbenk blå 300kr som ny (har også en rosa tilsvarende som kan selges for 300) Sengehimmel blå 100kr Skuff til å ha under seng blå. Barnerom som vokser med barna Fra babyens første møte med sarte farger, via prinsesser og prinser i rosa og blått , til tøft ungdomsrom med tapet som tåler både plakater og teip. Det handler om å skape rom som tåler barnas hurtigvoksende smak.


På Lekmer finner du blant annet innredning barnerom. Hos oss er det heldigvis fort gjort å finne gardiner til barnerom der de små vokser til. Vi har flotte gardiner for både gutter og jenter i alle aldre. Med produkter til rimelig pris og av god kvalitet samt fri frakt for kjøp over kr. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels.


Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Det er viktig å ha mye oppbevaring på et barnerom , og at det er lett å bruke. Barn har små hender og ikke så godt grep. Sjekk at møblene er lett å åpne og lukke når du kjøper eller lager det.


Hvis det er dårlige håndtak eller trege skuffer blir det en dødting som ikke barn bruker. En deilig sval turkis pastell. Nydelig sammen med de sjøgrønne tonene nevnt over.


Et leken og kulørsterk turkistone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg