onsdag 15. april 2015

Jotun linoljemaling fargekart

Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Linolje er en vegetabilsk olje og slites ned ved påvirkning av sollys, vær og vind.

Denne naturlige værslitasjen gjør at fargen dempes over tid. Tradisjonell linolje-sinkhvitt maling som bygger på gamle, norske tradisjoner. Godkjent av bevaringsmyndigheter til bruk på eldre bevaringsverdige bygninger. Linoljemaling er tilsatt sopphindrene middel og veldig lavt innhold av løsemidler. Nedenfor finner du elektroniske fargekart som vi har utarbeidet med fokus på tradisjonelle linoljemaling.


Vi tilbyr ekte linoljemaling fra Wibo. Vi leverer linoljemaling , kalkmaling, sioo-x treimpregnering, bygningsvernartikler, pensler m. Har du først startet med linoljemaling , kan det være tryggest å fortsette med det.

Et hus malt med linoljemaling og som overmales med andre malinger, kan få blærer i filmen. Men dette er imidlertid ingen regel. Kulturkulør er et nytt fargesystem utviklet av Riksantikvarieämbetet i Sverige i samarbeid med NCS Colour AB. Kulturkulør for linoljemaling viser historiske pigmenter i over 3farger og er ment å være til nytte for profesjonelle så vel som til dem som ønsker å blande maling selv.


Malerolje for interiør- og utvendig bruk. Jotun Kokt Linolje med Soppdreper. Olje til håndrørte malinger, sparkelmasse og som båtolje. Tilsatt midler mot svertesopp.


Vi i Miljømal AS leverer linoljemaling fra svensk Wibo. Vår linoljemaling kan blandes i alle farger og kan benyttes både inne og ute. Sender til hele Norge. JOTUN Rå linolje er et vegetabilsk naturprodukt med meget god inntrengningsevne. Rå linolje benyttes, tynnet med terpentin, som båtolje og andre steder hvor maksimal inntrengning er påkrevet eller ønsket.


Linolje kan i forbindelse med senere overmaling forårsake oppblæring. Glansgraden på Allbäcks linoljemaling er når huset er nymalt, og går ned til glansgrad etter ca. Glansgraden til Ottossons linoljemaling er 25-­‐nymalt, men går ned til glansgrad etter ca.

Innendørs holder disse glansgradene lenge, men utendørs vil all linoljemaling matte seg relativt raskt. Se fargene i LADY digitale fargekart. Denne friske og gylne nykommeren av en herlig rosafarge, har blitt svært populær i det siste! Svar: Her ligger det antagelig en linoljegrunning og en linoljemaling eller lignende produkter i bunnen.


Den grunningen som ligger i bunnen har, normalt sett, penetrert så godt inn i underlaget at det ikke er mulig å slipe den bort. Dette er derfor et underlag som det er stor fare for å få noe blæring og avflassinger på i fremtiden også. Utvendig blir linoljemalingen gradvis matt.


Overflaten må være ren, og det må være under fuktighet i treverket før du maler med linoljemaling. Vi fører linoljemaling. Bart treverk stålbørstes grundig for å fjerne løse trefiber.


Underlag som tidligere er oljet, malt med tranmaling eller linoljemaling uten sinkhvitt, skal rengjøres helt inn til bart treverk for å unngå blæredannelse ved overmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg