fredag 10. april 2015

Etasjefat glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Det blir enda hyggeligere å sette en lekker detalj på bordet fylt med godsaker.

Med et etasjefat kan du enkelt servere gjestene ulike former for snacks, eller du kan bruke det som et kakestativ. Etasjefat glass Hcm. Dette etasjfatet kommer i glass og to etasjer. Antikk inspirert med fine detaljer.


Det er stødig, enkelt og skru fra hverandre. Servietter og serviettringer. Nydelig etasjefat i glass. Mønstret glass og stativ i sølv.


Jeg har laget en del etasjefat liknende det over av gammelt servise og tenkte jeg skulle dele hvordan dere kan lage et liknende.

Stengene og borr får man kjøpt her: Eroom butikk på Etsy. Når dere handler bør dere holde dere under 2kr for å komme under tollgrensen. Glass Thomsen er en del av Designforevig-kjeden med sine fire flotte butikker i Bergen.


Butikkene er kjent for sitt rike produktutvalg og for de gode kundeopplevelsene. Nå har vi også nettbutikk hvor du kan handle fra våre design- og merkevarer, og velge om du ønsker varen sendt hjem eller om du vil hente i vår butikk, ferdig innpakket innen timer. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med. Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken, stue, soverom og bad.


Lagerstatus: På lager: stk. Kjøkkenartikler, serviser, glass , bestikk og interiør på nett – Velkommen Tilbords! Jeg har sett at de har et på Ikea, i glass , men jeg er ikke sikker på om. FONTAINE etasjefat er både serveringsfat og vase på en gang.


Evt frakt betales av kjøper. Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse. Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver produktanmeldelse som ikke er i tråd. Et klassisk etasjefat består av flere etasjer som blir mindre og mindre opp mot toppen og holdes sammen i midten av en trepinne eller metallstang. Med hjelp av etasjefatet kan flere retter stables ovenpå hverandre og på den måten sparer du plass på buffeten samtidig som det ser innbydende ut for gjestene dine.


Produktomtaler og inspirasjon til kjøkkenutstyr. Pris NOK 69inkl. Kan noen hjelpe meg med link el om hvor jeg kan få kjøpt et stort etasjefat.

JC Interiør - interiørbutikk og nettbutikk. Hos oss finner du kjente merkevarer, og vi. Add to Wish List Add to.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg