onsdag 15. april 2015

Gulltapet

Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Norges største nettbutikk. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Bestill fototapet online hos Happywall.

Velg blant hundrevis av motiver eller lag ett fototapet av ditt eget bilde. Gratis frakt og tapetlim inkludert. Dette gulltapet gjør Moen ekstra skuffet i dag Sachenbacher slo Trysil-kvinnen to ganger på oppløpet i OL for år siden Her taper Anita Moen (46) og de norske stafettjentene gullet i Salt Lake City-OL - til fordel for Tyskland og nå dopingmistenkte Evi Sachenbacher-Stehle. Beställ fototapeter med graffiti hos Happywall.


Välj bland hundratals motiv och skräddarsy din fototapet. Fri frakt och tapetklister ingår. Tapeter fra Ellos til bra priser.


Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem.

Shop enkelt online hos Ellos. Om du ikke er helt klar for gulltapet med det første, finnes det mange andre alternativer for å få luksusfølelsen inn. Også mønster med varierende glans kan gi et eksklusivt uttrykk der det skifter utifra hvordan lyset faller på det. Bristol setter den rette, gode og gammeldagse, stemningen for jula.


Masse mennesker innom til lunsj og middag. Palmer, skinnmøbler, prismekroner, gulltapet og flotte buer og pent pyntet juletre. Den gamle penstua var kledd i gullmønstret tapet. Parkettgulvet, med små staver gruppert på langs og på tvers, var dekket av et stort, beige, grisetungt ullteppe.


Til å begynne med var rommet lagringsplass. Så innså vi at vi like gjerne kunne bruke det, forteller Signe. Dunputer og dyner i en myk himmelseng, eksklusiv kaffemaskin og minibar, gulltapet og tykke dobble lingardiner. Sjekk gjerne våre tapeter. På tide å gi veggene nytt liv med nye tapeter?


Gulltapet har de også. Flere av leverandørene våre har gulltapeter. Det fra Omexco er helt vakkert, avslutter hun.

Denne våren går tapetnyhetene i flere retninger. Eijffinger er kolleksjonen Ibiza. Inspirasjonen er hentet fra den fargeglade øyen i Middelhavet. Hvis du hadde sagt at vi skal ha gulltapet på veggene, turkise gardiner og gule kjøkkenskap så hadde jeg tenkt dette er jeg ikke med på, sier Jenny og ler.


Jeg hadde sagt stopp, kom dere ut og ferdig med det. Men jeg er veldig opptatt av at ting funker, at de passer sammen. Og det gjør det bare her, sier Stefan. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Synd denne tråden (som flere andre) degenererte til den sedvanlige krangelen om hvem som har det verst.


For noen år siden stilte jeg. Vi har også ryddet opp i alt av ledninger i bagasjerommet. Royal Gold er et eksklusivt gulltapet med en melert, levende overflate og et varmt, nokså matt skimmer.


Et elegant tapet som gir en eksklusiv stemning i rommet! Royal Gold er veldig fint i kombinasjon med rosanyanser og rustfarger og tar seg også flott ut sammen med mørkere farger. Dette ble løst ved å bruke to forskjellige tapeter: dekortapet med gullpalmer på sort bunn i gjestesonen og ensfarget gulltapet i arbeidssonen. Det har vært umulig å unngå de gylne metallers, gull og kobber sin inntreden i interiørverden. Lamper, lysestaker og glitrende elementer.


På veggene i Foaje er det blitt tapetsert med en gulltapet i fiber fra Designers Guild. Kontrastveggen i cerice gir rommet en hjertelig vellkomst når man skal inn i teateret. Balettjenten på vei inn til forestilling i Teatersalen i Brumunddal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg