tirsdag 28. april 2015

Hjørneskap hytte

Inneholder peisovn, kjøkkeninnredning, flislagte vegger og gulv i bad. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Fri frakt, rask levering og lave priser! Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Vi ønsker å få kunden til å trives i hjemmet sitt med våre.

Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta. Benkeplatene er 50cm i dybde og 100cm, alternativt 50cm i lengde. Vi fikk fart på drømmen da vi så den Halvor Bakke og hans team i TV-serien Eventyrlig oppussing laget til en hytte i havgapet utenfor Kristiansand.


Da vi designet disse møblene, tok vi utgangspunkt i stiluttrykket fra de gamle bondemøblene og omarbeidet dette, slik at de kunne passe til moderne interiør, uten. Har reservedeler og glass. Vi har resultater for Furu hjørneskap.


Krognes,krognæs,krogenes,krogenæs,hytta, hytte. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.

Besøk et varehus eller våre nettsider. På jakt etter nytt kjøkken? Hos oss finner du et drømmekjøkken enten du ønsker et moderne eller tradisjonelt kjøkken. Ulike stil- og designretninger ivaretar dine ønsker enten det er snakk om dører til hytte eller hus. Røros Paneldører lages av trykkimpregnert furu.


Røros Speildører Eksklusiv lages av ramtre i accoya. Dørene leveres i mange forskjellige varianter for hus og. Stort utvalg av flotte skap. Vi tilbyr et bredt utvalg garderobeskap.


Velg mellom ulike størrelser, stiler, farger og med ulike oppbevaringsmuligheter. Se hele vårt utvalg her. Flotte modeller i rustikk, moderne og romantisk stil. Klassisk eller moderne kjøkken, hus eller leilighet?


Sigdal kjøkkeninnredninger fås i et rikt utvalg av farger og design. Finn ditt drømmekjøkken! Er du på jakt etter eventyrlige kjøkken, bad eller møbler som stråler av sjel og solid Norsk håndverk?


Vi produserer både tradisjonsrike møbler.

Skjåk-Ola hjørneskap vist i krem som er tilleggsfarge. Skapet leveres med glasshyller og lys. Blåmalt lite skap med åpne hyller. Kjøkken Bred åpning inn fra spisestua. Malt og lasert kjøkkeninnredning – bonderø overskap, underskap og skuffeseksjon.


Avtrekksvifte innfelt i rødt skap med åpne hyller på sidene. Det vi kan tilby av møbler er: Klesskap, kjøkkenskap, garderobeskap, hengeskap, hjørneskap osv. For mer informasjon, se i vår Møbler katalog eller kontakt oss.


Ikke glem å sjekke avsnittet som viser kjøkkeninnredning! Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg