fredag 17. april 2015

Hvit kashmir

Kashmirgenser rund hals - hvit. Skjerf i 1 kashmir fra Indre Mongolia. Stort og herlig kashmirskjerf. Perfekt skjerf for alle sesonger, like anvendelig på sommer som vinter. Varmt og utrolig mykt.


Strikket i GG, tett, og slitesterk strikk, som gir lang holdbarhet. Husker du storskjorten på 90-tallet? Så, vi bestemte oss for å lage vår variant, en storskjorte i 1 kashmir - en skjortegenser du kan bruke i en uendelig rekke anledninger, eller bare ha som din hjemme-kose-storskjorte.


Tåler vask etter vask. Trygg e-handel, som betyr at du kan kjenne deg trygg og sikker når du handler fra oss. Vi har også cashmere -skjerf, vevet eller strikket, i mange flotte farger. Norges spesialist på skjerf og sjal.


Hvit kashmir

Den dempede og elegante okertonen som evner å sette prikken over i’en i et kjedelig grått interiør, - eller ta hovedrollen selv på alle fire vegger, som den tøffe fargen den er. Skjerf, gensere og deilige trøyer i dette materialet er spesielt godt å ha når kulden setter inn. Det er nemlig varmere enn vanlig ull - og så utrolig mykt.


Det er stoffets spesielle egenskaper som gjør det så spesielt, og så ettertraktet. Kombinasjonen prosent kashmir og prosent silke er både flott å se på, myk mot huden - og i tillegg holder skjerfet seg pent lenge ved riktig bruk. Vi jobber med en lokal familie i Srinagar som har et veveri med vevstoler. Fargen er en fin bakgrunn for møblene og materialene jeg allerede har, sort, hvitt , grått, noen detaljer i tre, marmor. Et klassisk nordisk interiør der Cashmere er en vakker base.


En farge med varme og mye personlighet samtidig som den fremhever de andre materialene og fargene. Et mykt og varmt skjerf i er morsomt rutemønster. Litt tykkere enn de skjerfene vi vanligvis har. Produsert til oss i Punjab - India. Jeg vil bare legge til at hvit kashmir får mugglaget sitt etter å ha ligget nedgravd i en spesiell type jord (ang. fuktighet osv) i mange år.


Når den så graves opp igjen skal man ha en hasj som er langt bedre enn den man gravde ned i første omgang. Såvidt jeg vet har det ikke forekommet noe hvit kashmir i norge. Norsk design, bærekraftig ull. Sjalets mønster er stanset ut i hullkort som igjen bestemmer krokenes posisjon i forhold til renningen og det er dette som skaper det intrikate mønsteret. We are manufacturer and exporter of slabs, tiles and Kitchen Countertops in this granite.


Hvit cashmere pledd fra Bonpoint. Pleddet er myk og holder babyen varm. Den finnes i flere farger: rosa,grå og krem. Nydelige cardigan i cashmere -ull fra franske Esthème Cashmere.


Modellen er tofarget, med forskjellige farger på knappene som en fiffig detalj. Lengde i str S er: cm. Den utfyller garderoben og passer like godt til jeans som en kjole.


Hvit kashmir

Pashmina cashmere -Poncho uten knapper Høykvalitets poncho uten knapper, håndlaget i Nepal. Stoffet er laget av 1 pashmina kasjmir som gir fantastiske egenskaper som holder godt på varme og samtidig er luftig og lett. Disse ponchoene er håndsydd i Nepal etter norske forhol og vi bryr oss om våre leverandørers rutiner og standarder. De grå nyansene som lenge har dominert bildet på de store kjøkkenmessene i Sør-Europa er nesten like delikate som svart og hvitt.


Nordic fås også i en kashmirgrå utgave. For alle oppstillinger i denne katalogen gjelder det generelt at du har mye mer å velge mellom. Cashmere wool , usually simply known as cashmere , is a fiber obtained from cashmere goats or pashmina goats and other types of goat.


Hvit kashmir

It has been used to make yarn, textiles and clothing for hundreds of years.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg