tirsdag 28. april 2015

Jotun fargekart grå

Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. En gulaktig gråhvit tone.


Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Inspirasjon når du skal male ute.

Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser.


For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Dette er en svært populær mørkere grå tone. I år lanserer vi nye, flotte farger i både JOTUN DryTech Mur og TREBITT Terrassebeis!

Blant murfargene tilbyr vi nå et bredere utvalg av gode, jordnære grå og gråbeige farger som er perfekte grunnmurfarger. FARGETRYGGHET Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. LADY er Skandinavias ledende innen interiørmaling, og er først ute med trender på farge og produkt.


Gjennom våre innovasjoner og kontinuerlig fokus på høy kvalitet – både på maling og farge, er du sikret et perfekt sluttresultat. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Nye malingskvaliteter. Det er ikke bare fargene som er nytt: Jotun lanserer også nye Lady Pure Color. Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm.


I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger. LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF.

I naturnære omgivelser er gule , grønne og brune toner spesielt vakkert. Jotun leverer produkter til behandling og vedlikehold av mur. Våre høykvalitetsprodukter er spesielt utviklet for å beskytte og forskjønne murfasader i det skandinaviske klimaet. Jotun Premium Mur er en vannavvisende maling som lar muren puste.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Nina Klæboe Mørkve er Skandinavisk Fargesjef i Jotun AS og vet nesten alt om den populære gråfargen. Hennes beste råd er å teste farger, møbler og materialer sammen før du velger veggfarge.


En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten. Jotun fargekart Lady Minerals Kalkmaling. Fargekart med Lady minerals kalkmaling farge, og noen fargeråd for å lykkes med produktet.


Jotun tilbyr også gratis utsendelse av alle sine fargekart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg