tirsdag 21. april 2015

Hadeland nisser

Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken. Velkommen til en hyggelig handel! Om ikke vil ha de selv.


Utrolig fint på ett spei. Hva er vel jula uten nisser ?

I Hageland elsker vi nisser og du finner et stort utvalg av julenisser. Hvert år lager vi en egen Hageland nisse der du finner nissemor, nissefar og kanskje også noen søte nisseunger. Vi kan også kan by på griller, hagemøbler, småinteriør og gaver, og nydelige snittblomster til buketter og blomsteroppsatser.


Trenger du blomsterdekorasjoner til spesielle anledninger, hjelper vi deg selvsagt med å sette sammen en vakker oppsats. JULEKULE GODE NISSER -. Skip to the end of the images. Synnøve Holterbakken forteller om nisser og julepynt.


Gå til sidens hovedinnhold.

Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter glass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask levering. Alle nissene er helt nye og kommer i original emballasje.


Tilgjengelige nisser : St. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Koselig og tradisjonelt mønster med nisser og snø preger kulen. Laget i glass som er håndmalt på innsiden.


Med hele varierte butikker er vi helt sikre på at du kan finne gaver til alle du er glad i her hos oss Vi trekker en heldig vinner mandag 9. Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser! Glassene er ca 20cm høye. Hadeland Glassverk Julekule, Nisse og slede. Passer både til øl og rødvin.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi hos glassoginterior. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Greit utvalg, men er alltid skuffet over kunnskapsnivået og.

Miles Åpningstider for butikkene i perioden 30. Glasshytta og Museet har varierende åpningstider og stenger før butikkene. Les mer på våre nettsider) Vi tar forbehold om utsolgte produkter og trykkfeil.


Fra sand til ferdig produkt Glassproduksjon er en omfattende og spennende prosess - fra design og grunnmaterialet san til det ferdige produktet. Fant du det du letet etter? Forsøk å søk etter nisser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg