mandag 27. april 2015

Fagstrikk nisser

Nissegutten leveres uten klær. Oppskrift og garn bestilles separat. Glasskunst av Marie Kvam. Det er en ferdig kropp man kan strikke klaeli. Hvordan lage nisser ?

Lyst på ett nytt håndarbeid nå på nyåret? Ferdig i god tid før jul! Skal vi dele på jobben? Hadde det vært moro at du lager klær til mine kropper.


Du kan da fritt velge din favoritt, strikk, søm, filt. Fagstrikk - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Søkeresultatene fortsetter under annonsen.

Dette heftet kan kjøpes med uansett garn, selv om heftet er produsert av Rauma kan man bruke garn fra uansett levrandør til disse nisseklærne. Jeg har sett disse fagstrikk nissene på flere blogger, men jeg likte ikke helt ansiktene deres. Men jeg tenkte at de var greie å ha med på messer, strikke klær kan jeg jo. Vi har også tilbehør som stativ, kniv, ryggsekk, sko og lykt. Klikk her for å se data om dette nettstedet.


Sten nisser Leave a Reply Cancel reply. Galleri Dukker og nisser Toving Produkter Kurs Kunst utstilling. Cóndor, et barnemotemerke forpliktet til trivsel og komfort for barn Designet og produsert i Barcelona, anerkjent for sin kvalitet og kunnskap etter mange års erfaring. Finn telefonnummer og adresse til firmaer og personer. Søk etter tjenester, produkter, kontaktinformasjon, kart og veibeskrivelser og gatebilder.


De som står har blysko, det er enestående. Jeg har en kjekk herremann her i sør som støper for meg. Når folk kjøper, er det veldig viktig for dem å finne nisser hvor alt stemmer, sånn som øyekontakt, kroppsholdning, farge, størrelse. Når de finner den, sier de at DEN spurte om å bli med meg hjem.


Så her er det førstemann til.

Dukken har ferdig hår og ansikt, samt en streng slik at den kan bøyes. Little Secrets trådet. Opal Funny mit silbereffekt. Klær er strikket i PT samt effektgarn (Rio) og juksepelskanter i Beo.


Materialkostnader ca. Luer og votter er tråklet fast. NB Dette heftet selges kun sammen med Finull fra Rauma.


I denne boksen med Haribo godteri får du åtte mini poser med vingummi, her er det vanskelig å ikke finne noe en liker. Passer flott som en søt gave, eller til å. Nå kan alle og enhver motta sikre kortbetalinger. Alt du trenger er en smarttelefon eller et nettbrett og iZettle. Det er montert tinnhekter og tinnknapper på klærne.


Akeb as driver med salg av: Strikkemaskiner, symaskiner, søm, vev og hobbyartikler. Reidun Karin Ognøy Høyland modell, holdt på med håndarbeid siden 6-års alderen. Er oppdatert på alt innen strikk.


Godt gift, voksne barn. Disse kommer inn igjen til høsten. Ny garderobe har de også fått. Legger gjerne av til deg.


Her er det strikket nisser på champagekorker, det er brukt Finullgarn, mor Aasegarn og annet rødt ullgarn, Ansiktene har en farge som passer til ansikter. Pinner som passer til ullgarnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg