tirsdag 7. april 2015

Lady inspirasjon

Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge.


Fargen er gyllen, lun og jordnær og gir en eksotisk atmosfære.

Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et vakkert og personlig interiør. Det er ikke så mye som skal til for å få det enda litt hyggeligere på hytta. Bli inspirert og finn din favorittfarge, som passer til akkurat deg og ditt. Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Her trenger vi Jotun. På bloggen deler Jotun sin kompetanse om farger, trender og maling, og presenterer siste nytt innen interiørtrender, farger, produktnyheter og inspirasjon.

Bloggen har omtrent millioner besøk i året, og er unik i sin bransje ved å kombinere inspirasjon og personlige fargeråd. Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat. Kjøp på nett eller i butikk.


Dette gjør det enkelt for folk å finne farge til lister, tak og andre detaljer. Det gir den fineste finishen. Maler du treverk med Lady Pure Color vil overflaten virke ru og tørr, og være mindre slitesterk, sier Finsrud. Du får Lady Minerals i hele ulike fargenyanser. Alle fargene kan du se her.


Fargene får du også i Lady Pure Color, slik at du lett kan harmonere farger og for eksempel begrense kalkuttrykket til én fondvegg. Illusjonen av betong. Gled deg til julens beste ideer fra BO BEDRE og få over 1sider fylt med inspirasjon for kun kr 1250. Farger til både interiør og eksteriør. LADY PURE COLOR A-BASE 7L Supermatt eksklusivt utseende, Lady Pure Color har nå blitt enda vakrere.


LADY Perfection bør påføres fyldig og jevnt, og med to strøk får du i tillegg dekkgaranti fra Jotun. Det supermatte utseendet er mykt, eksklusivt, og det får frem det beste i fargene. LADY gir deg et perfekt sluttresultat og er alltid først ute med trender innen farge og produkter.


Malingen skaper en behagelig atmosfære.

Ytterligere informasjon om LADYs produkter, se jotun. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Husk å velge en maling som er beregnet for treverk når du skal male lister og karmer, som LADY Supreme Finish. Uavhengig av rom og underlag er LADY tilpasset dine behov og maleprosjekter.


Med LADY er det enkelt å lykkes og sluttresultatet blir vakrere. Jotun Lady har delt fargekartet inn i tre trendtemaer: Nordic Living, Urban Living og Continental Living. For mer inspirasjon og tips, besøk lady.


I paletten Nordic Living finner vi naturvennlige, rolige farger. Ingenting kan konkurrere med naturens egne farger – grått, blått og grønt, mener Lisbeth Larsen. Alt du trenger å vite om maling innendørs!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg