fredag 3. april 2015

Bilderamme 30x30

Fraktfritt over 3kr. Forevige dine beste minner ved å ramme dem inn. Her finner du firkantede rammer som passer bilder i størrelsen 30xcm. Heng opp ditt bilde i en vakker ramme på soverommet, eller sett det på en stilig skjenk eller hylle i stuen.


Våre rammer finnes i flere ulike farger og modeller.

Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene. The document has moved here.


En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Dette skaper et flott og kreativt uttrykk.


Det betyr at man kan ha forskjellige typer rammer ved siden av hverandre, i stedet for bare kvadratiske eller ovale for eksempel.

Da kan det være flott med en annen ramme ved siden av, med for eksempel målene 30xcm. Vis frem minner og det du er glad i med vårt store utvalg av rammer. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe.


Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk.


Ram inn minnene dine. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18. Rammer til bildene dine. Kjøp bilderammer her til innramming.


Mange størrelser i både rammer og passepartout. Ta vare på de gode minnene! Gi de gamle og nye bildene nytt liv i helt ny innramming.

Svart bilderamme i sort som passer til bildene. Jeg kjøpte de som er 30xog betalte pr stykk. Vet at de hadde mindre til en lavere penge.


I allefall så er porten på kr, ikke all verden da i forhold til mange andre man bestiller fra. Norges største fotoutvalg! Ditt personlige bilde blir et fantastisk kunstverk til hjemmet når det trykkes på et lerret, og blir spent opp på en kileramme av tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg