tirsdag 14. april 2015

Fine knagger

Knagger, knaggrekker, skohyller m. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Fine knagger til gangen I denne kategorien finner du knagger i alle slags varianter og farger. Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge.


En knagg skaper orden i klesrotet og kan være akkurat det en vegg trenger. Finn din favoritt blant våre 20!

Bredt utvalg av knagger m. Bestill varene online og få rask levering hjem til deg. Hei og fin morsdag:) Idag er det en nydelig dag i Ulsteinvik med sol fra nesten helt blå himmel. Hadde det ikke vært for at vi har omgangssyken hadde. Se lagerbeholdning i butikk Pr.


Legg i kurv Legg i kurv. Fine praktiske og moderigtige knager. Er du riktig vågal kan du dekorere en hel vegg med morsomme knagger til barnerom.

KNOTTER TIL BARNEROM. En kjedelig kommode kan friskes opp med knotter som passer til barnerom. Match med øvrig interiør, bilder, tekstiler, noen fine knagger og vips så har du et spennende og innbydende barnerom som barna garantert vil elske.


Klart for nytt lotteri her i Åpent^hus. Denne gang med premier fra et av mine favorittmerker: Muuto. Nydelig knaggrekke fra Moulin Roty. En fin liten husrekke med fire knagger og søte dyr.


Hver knagg har et lite felt hvor man kan skrive navn med kritt. Dette kan vaskes vekk hvis knaggen skal skifte eier. Rekken er laget i tre, knaggene i metall.


Vil du at klærne dine skal holde seg krøllfrie og rene og være lette å finne, er nok kleshengere den beste løsningen. Vi har et stort utvalg kleshengere til alt fra hawaiiskjorter til prikkete skjørt. Massevis av knagger har vi også, som kan brukes til alt mulig.


Gi nytt liv til dine gamle kommoder, skuffer og skap ved hjelp av nye og dekorative knotter som passer deg og din stil. Videre kan du få orden i dine vesker, skjerf og jakker med lekre og moderne knagger som passer godt på både soverommet og i gangen. Oppgrader ditt hjem og finn dine favoritter blant våre knagger , knotter og knaggrekker.


The Dots knagger i sort stål, 5pk, fra Muuto.

Settet inneholder stor, medium og små knagger. For Muuto starter god design med personen. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander.


Et inngangsparti skaper førsteinntrykket av hjemmet ditt. Utforsk våre praktiske og stilsikre entremøbler og oppbevaingsløsninger. Hva passer best i din gang? Vi fører et stort utvalg av kroker og knagger , øyekroker og bildeopphengsplugger.


Eller hva med en knagg eller krok til jakkene dine? Vi har knagger du kan henge opp over døren, knagger du kan feste i vegg og andre knagger. Trenger du tips til hvordan du skal montere de forskjellige knaggene?


Sprell har stort utvalg av interiør til barnerommet. Fant mine på Lucky Duck (?) det som en gang var Saape. De har mange forskjellige, også en drøss i plastikk, men også helt nøytrale fine metall- knagger. Pass abre på å sjekk sugekopene før du kjøper de, for det hender de er bøyde og ujevne i fasongen.


De sitter ikke i det hele tatt. Et tips jeg selv har gjort meg bruk av, er å kjøpe x antall knotter i den den fasongen du vil ha på ikea (dørknotter). Deretter malte jeg en plankebit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg