torsdag 6. desember 2018

Fargerike næss

Dette skjer på bakgrunn av de siste års driftsresultater, samt endringer i markedet. Det er dessverre ikke mulig for oss å drive en fagbutikk videre i Stavanger. Dette er selvsagt vemodig både for våre ansatte og firmaet.


Tapeter finnes i mange forskjellige former, farger og. Enten du skal male, beise eller lakke er kun. Spennende, ikke sant?

Fargerike Næss AS fra , Rogaland. Finn din nærmeste fargehandel på vårt interaktive kart. Adresser og telefonnumre. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent.


Med vår kompetanse innen farge, tapet, gulv, interiør og solskjerming, kan vi hjelpe deg med å skape ditt hjem til akkurat den oasen du selv ønsker. Vi har alltid dyktige folk på plass i butikken,og vi kan også tilby hjemmebesøk fra en av våre dyktige interiørkonsulenter. Vi har maling, diverse gulv og tepper, stort utvalg i tapeter,gardiner og solavskjerming, og masse kjekt innen interiør.


Firmaet består i dag av rundt ansatte.

Vi har oppgradert store deler av huset og bla lagt fliser i hovedentre’, liten gang, wc og to bad. Vi har brukt massive marmor fliser flere plasser, og disse kan. Interiør Konsulenter.


Foretaket har registrerte ansatte. Se åpningstider, telefonnummer og mer informasjon. Hanne Næss Tremoen Journalist. Jeg er en sånn som på fargerike vårdager ser fargene litt ekstra fargerike. Grete Næss Ruud med en av sine ikoner.


En del av galleriet vil fylles av Anne Valen Næss sine fargerike akrylmalerier og galleridriver Toril G. Jeg fikk oppleve eiendommelige Næss , iført en av sine fargerike strikkegensere. Maling og faghandel er en tøff bransje og knapt noen tjener penger på å selge maling lenger. Nå er Birger Vormestrand snart eneste faghandel igjen i Stavanger sentrum.


Brenner for sentrum – Jeg brenner for Stavanger sentrum. Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis. Nå er det bare en malingsbutikk igjen i Stavanger. Deler på denne siden.


Hjelp for tilgjengelighet.

Vi holder til i trivelige lokaler på Løkkeveien i Stavanger, rett over St. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Den gamle kjøkkeninnredningen ble reddet med hvitmaling.


NO: - Om jeg kan velge, blir jeg 10 sa Arne Næss til Aftenposten da han fylte år. Han nådde ikke det runde tallet, men døde bare få dager før han fylte år. Han sovnet inn klokken halv ti i går kvel sier forlagssjef Erling Kagge i Kagge forlag til VG Nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg