mandag 31. desember 2018

Jotun vindusmaling

Bestill enkelt i vår nettbutikk! DRYGOLIN Vindus- og Dørmaling er en spesialmaling til vinduer, dører, utemøbler og andre detaljer med høvlede kanter. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.

Malingen gir husets mest utsatte detaljer en ekstra robust overflate og værbestandighet. Drygolin vindus- og dørmaling er en meget værbestandig oljemaling for høvlede flater. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk.

Hvor ofte vil du male huset? Glansgraden i malingen bestemmer glansheten. All maling har en gitt glans - på en skala fra - 10 hvor 1er blankest. Med denne spesialmalingen unngår du at dører og vinduer får klebrig limeffekt ved lukking.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer.


Lykke til og riktig god sommer! Det svenske forsikringsselskapet Folksam gjør jevnlig ulike tester av produkter som er viktige for forbrukere, som for eksempel hjelmer, bilbarnestoler. Mitt subjektive, uvitenskapelige inntrykk er at dør- og vindusmaling gir en overflate som er sterkere og glattere enn vanlig maling. Når de lager og anbefaler spesielle typer maling til dører og vinduer, og jeg ikke har noen grunn til å tro at det er en markedsføringsbløff, så velger jeg å bruke dør- og vindusmaling til dører og vinduer.


Drygolin Ultimat Vindu og Dør er en maling spesielt godt egnet for høvlet treverk som vinduer, dører, staffasje, hagemøbler, gjerder og andre utvendige detaljer. Tilsatt sopphindrende midler. Drygolin Oljemaling er lett å påføre og har en fyldig konsistens.


Meget værbestandig oljemaling for utvendig treverk.

En ny, moderne oljemaling. Holder fargen lenge og har høy glans. Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Malingen har meget gode påføringsegenskaper som gjør at den er lett å male me spruter og drypper lite.


Moderne vannavvisende teknologi. Jotun - Drygolin Pluss oljemaling L.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg