mandag 24. desember 2018

Jotun våtrom

Til bolig, våtrom , hytte, kontor, messer og butikker. Lik pris nett og butikk. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Uavhengig av fargevalg, stil og atmosfære, skal du male badet, må du bruke maling tilpasset våtrom.

La tørke ca timer avhengig av temperatur og fuktighet. Før du går løs på malearbeidet, må du huske at våtrom krever malingssystemer med helt egne egenskaper. LADY Aqua inngår som en del at Jotuns godkjente våtromssystem, og er den eneste SINTEF Byggforsk godkjente våtromssystemet på markedet.


Våtrom = våtromsmaling. Les tester og omtaler før du kjøper. Jotun glassfiberstrie våtrom skal trekkes minimum mm over gulvmembranens sokkel.


Større riss og skader i underlaget skal repareres på forhånd. Plateskjøter, ujevnheter, skruehull og inn- og utgående hjørner sparkles med Jotun Sparkel for våtrom.

Tidligere malt: Rengjøres, nedmattes og avstøves. Spesialsparkel for bruk i våtrom til skjøt- og flekksparkling av bygningsplater, samt utjevning av betong og puss. Til utsparing benyttes pensel. Forside Ba våtrom og rørlegger Baderomspanel, Baderomstapet etc. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


LADY Aqua, fuktbestandig maling til bad og våtrom , gir vakre, silkematte vegger. Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem. Produktet anbefales kun til innendørs bruk. Underlag:Godkjent underlag i systemet er betong, puss og gipsplater.


En vanntynnet spesialgrunning og lim i ett som egner seg for glassfiberstrie, cellulose og vinyltapeter i våtrom. Limer og hindrer vanninntrengning. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk.


JOTUN FARGETRYGGHET Visste du at alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter? Når du velger våre malinger, lover vi at malingsfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Inne. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.

JOTUN VÅTROMSSPARKEL 10L Dette er en lett håndsparkelmasse til strimling, skjøt- og flekksparkling av bygningsplater, samt sparkling på betong og puss i våtrom. Inneholder midler mot overflatesopp og mugg, samt at den er fuktbestandig. Når sluttresultatet med Jotun OPTIMAL er så suverent, ser jeg ingen grunn til å utelukke sprøytemaling ute, avslutter han. Ta kontakt med din lokale JOTUN -konsulent i dag, så får du vite mer om hvordan du kan komme i gang med sprøytemaling utvendig for effektive og lønnsomme prosjekter. Vårt våtromssystem er godkjent for våtrom , og passer fint til et slikt formål.


De bør i så fall legge på en duk i tillegg til å male. Det står bruksanvisning på dette på produktet, sier Erik Bryng ved teknisk service i Jotun til Ifi. Tapet, maling, gulvbelegg, bil og båt er våre ekspertområder på Malerstua. Vi fører Norges ledende produsenter, som Jotun , Nordsjø, Tjæralin og Gjøco. Vi har også et bredt utvalg av tepper, sparkel, murmaling, impregnering, og løsninger mot skadedyr.


Du finner oss i kort avstand fra Oslo sentrum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg