onsdag 19. desember 2018

Greige jotun

En dempet brunbeige tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Kulören är varken helt grå eller helt beige, men i perfekt harmoni mittemellan.

Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av informationskapslar (”cookies) som Jotun använder för att analysera hur du använder vår webbplats och förbättra din användarupplevelse. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


En perfekt balanse mellom sorthet og diskret kulørthet. Interiør og Fargedesigner i Jotun , Nina Klæboe, får daglig spørsmål om greige farger og hvilke kombinasjoner som fungerer med denne “nye” fargen. Nøytrale gråfarger kjennetegnes ved at de har en N i NCS-koden.


De såkalte greige muldvarptonene har ofte stor andel rødt og sort i seg og vil oppleves noe kjøligere enn de gråbeige som har noe mer gult enn rødt i seg. I tillegg har vi jo også de blåkaktige gråtonene, altså som har blått i seg og dermed opptrer som kjølige.

Vår bestselgende greige farge ser du her i kombinasjon med naturlige og frodige grønnfarger. En lys gråbeige ( greige ) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


For en greige farve skinner først igennem når alle detaljer, som farver man kombinerer den me er gennemført. Men så skinner den til gengæld så smuk,t at de fleste af os lader os forføre! Når man skal vælge en hvid detaljefarve til en greige nuance bør man altid vælge en ren og neutral hvid farve. Ikke beige, ikke grå, men noe midt i mellom. Sommersne vil helst stå inntil rene hvite toner som.


Fraktalternativer: Standardfrakt med posten - 2NOK. Levering på døren av BRING. When you choose our paintings, we promise that the paint colour will match the colour you selected from one of our colour charts or Jotun Colour Centre. View interior and exterior paint colors and color palettes. Get design inspiration for painting projects.


Altså de såkalte gråbeige tonene…muldvarp-tonene…de varme gråtonene…. Kjært barn – mange navn. Greige er rett og slett det beste fra to verdener: du får de sofistikerte og elegante egenskapene til grått, uten at det blir depressivt, og du får varmen og atmosfæren som særpreger beige, uten at det blir kjedelig. Greige passer til det meste, og kan kombineres med både pastellfarger og dempede jordfarger.


I møte med andre gylne hvittoner vil det rødlige vippe mer rosa enn ønsket.

En god og varm gråtone som anbefales! Og jo mer jeg ser på disse fargeprøvene, jo større sans får jeg for farger som True Clay og Soft Stone fra Nordsjö. Taupe er et dekkende uttrykk for brunlige nyanser. På samme måten som når du tenker greige , som gjerne har noe grått i seg, kan den ha en større range.


Og greige og taupe berører hverandre, sier Henningsen. Mens greige har det grålige, har taupe mer farger som en ser i skinn. Ladybirds Nest - male barnerom Beige, grått, greige Jotun , Butinox, Fargerike Mer informasjon Finn denne og andre Pins på Ladybirds Nest Blog av Ladybirds Nest. Det er ikke slik at det finnes en enkelt hvittone som passer hos absolutt alle, sier Nina Klæboe, interiør- og fargedesigner i Jotun. De andre fargene NØYTRAL HVIT: Velger du såkalte greige farger på veggene bør lister, vinduer og dører være i en nøytral hvittone som Klassisk Hvit.


Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg