mandag 24. desember 2018

Hvit skittentøyskurv

Finfin skittentøyskurv Fin og praktisk, med diskret håndtak på to sider, så jeg kan bære den ned de fire etasjene, uten heis, til vaskerommet i blokka. Fint med hvitt så det passer inn med de hvite veggene, taket døra, klesskapet, varmeovnen, skrivebordet og hyllene, og skiller seg fra det mørke teknologiske utstyret og kontorstolen. Få kontroll på klesvasken med en flott skittentøyskurv.


Vi har kurver med og uten lokk i ulike størrelser slik at skittentøyet ikke trenger å ta opp mer plass enn nødvendig. Om du bor alene kan det holde med en liten kurv, mens en familie ofte vil ha bruk for en eller flere store og stødige skittentøyskurver.

Rommer opptil kg skittentøy. Skittentøyposen trekker ikke til seg fukt eller lukt fra tøyet fordi den er laget av polyester. Krever liten plass til oppbevaring, siden den kan brettes flatt.


Det er uholdbart i lengden, og i tillegg heller ikke særlig hygienisk, så hvorfor ikke investere i en eller flere flotte skittentøyskurver, så det både blir orden på skittentøyet, og stil over hjemmet? Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Skittentøyskurv De fleste har sannsynligvis hatt skittentøy ligge å flyte i hele huset.


Afrikansk skittentøyskurv , kurv til oppbevaring. Stor hvit skittentøyskurv fra Senegal.

Den har fine avrundede former. Lokket er av mm rustfritt stål og det er perforert med huller for å sikre luftsirkulasjon til tøyet. Posen innvendig har to rom slik at vasken kan sorteres. Denne posen kan lett tas ut av kurven for vask i maskin.


Stor Happybasket flettet i Senegal av strå og plast. Til oppbevaring av skittentøy, leker, tomgods etc. Med lokk og håndtak i sidene. Vipp 4skittentøyskurv er en praktisk løsning for sortering av skittentøy og er ideell for baderommet eller soverommet.


Det perforerte lokket gir god luftsirkulasjon, og innerposen, som kan vaskes i vaskemaskinen, er delt inn i to deler, som gjør det lettere å sortere skittentøyet. Vipp skittentøyskurv har påmonterte hjul. Gjem bort skitne klær i en lekker skittentøyskurv. Vi har flere typer og hjelper deg gjerne med å finne en som passer din stil. Se vårt store utvalg av Oppbevaring til gode priser.


Retur rett innenfor dager. Kurv i solid og kraftig stoff til oppsamling av skittentøy. Fri frakt, på lager, rask levering 1-dager. Vaskekurv i flettet modell av plast.

Finnes i fargene svart og hvitt. Søk etter skittentøyskurv på Kelkoo. Sammenlign tilbud på skittentøyskurv fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Klassisk flettet skittentøyskurv med lokk i lekkert grått treverk. Kurven har to bærehåndtak for lettvint bæring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg