torsdag 13. desember 2018

Møbelvoks

Sjekk ut voks til treverk. Voks brukes for å beskytte og pleie overflater i tre, eller for å gi treverket ekstra glød. Voks kan brukes på rent treverk eller over annen behandling.


Dette produkter er på klubbtilbud.

For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Benytt en tørr, ren, lofri myk klut. Påfør et tynt, jevnt lag med voks i sirkulerende bevevgelser.


Tips og råd om tremøbler. Få tips til hvordan du kan behandle tremøbler med ulik overflatebehandling, slik at du får glede av møblet ditt i mange år fremover. Møbelvoks fra Droppen Elegance.


Anvendes til pleje og vedligeholdelse af ubehandlede eller tidligere voksbehandlede, lyse træsorter som bøg, fyr og gran.

Kan desuden bruges til alle slags egetræ. Voksbehandlede overflader genkendes på en silkemat og blød finish, hvor træet fremstår med en dejlig varm glød. En myk og fet voks som gir myke treslag som furu og gran næring og en dyp glø samt beskytter det mot uttørring. Med den sorte møbel voks kan du få dine møbler til at se gamle u bare pas på at det ikke kommer til at se beskidt ud.


Efter en halv times tid er voksen tør og du kan efterpolere med en ren klud. Linoliebutikkens fakta og arbejdsbeskrivelse om møbelvoks. Voksen fås både i Neutral og. Til beskyttelse og pleie av møbler og inventar i tre.


Gir en silkematt overflate som fremhever treets glød og struktur. Inden den sorte møbelvoks er tør giver du igen klar voks indtil du får det look du gerne vil have. Biofa Norge - maling for livet.


Liberon Bivoks er en myk, fet voks som brukes for å gi næring og glød til myke treslag som furu og gran, samt å beskytte mot uttørring av treverket. Antikvax 250g natur er en fargeløs voks for oljede, voksede og ubehandlede treflater. Vi anbefaler at møbeler i treverk regelmessig vedlikeholdes med Antikvax.


Her er Classic Living sin fargeløse voks. Liberon Black Bison Antikkvoks er fremstilt av høykvalitetsvokser, og består bl.

Karnauba er verdens hardeste. Når du har påført beisen og møbelet har fått ny farge. Treverket er rent, kanskje beiset og forseglet med olje eller lakk. Nå skal det gis form og karakter. Vi bryr oss om ditt personvern.


Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Roskilde Universitets fornemmeste opgave er eksperimenterende, nyskabende former for læring, forskning og problemløsning, som flytter samfundet fremad. Kjøp Renaissance voks.


LIBERON BIVOKS FARGELØS 150ML Liberon bivoks brukes for å ernære og beskytte myke treslag som furu og gran. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene. Denne voksen inneholder ekte bivoks og vil gi. Oljen har lang åpen ti men tørker raskt.


Oljen er 1 løsemiddelfri og inneholder både tørkende og ikketør-kende oljer, harpiks og voks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg