tirsdag 25. desember 2018

Ferdigmalte veggplater farger

Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Maxbos ulike veggplater.


Vi har behandlet platene med pensel-finish, og du kan velge mellom trefiber eller MDF-materiale. Du kan velge mellom flere ulike typer panelplater (profiler) og farger. Du kan også velge en fondvegg med en annen farge.

Skap dine rom Det er lett å få personlige rom med Arbor Panel i MDF, enten du foretrekker det tradisjonelle eller det trendy. Platene kommer i fire lyse og lette farger som kler de fleste rom i huset. Nå introduserer vi også flere nye, mer trendy farger på enkelte profiler, se. Guide til ferdigmalte veggplater. Både profesjonelle husbyggere og vanlige oppussere har for lengst oppdaget fordelene ved ferdigmalte eller –tapetserte veggplater.


Valgmulighetene er store, med både slette og profilerte flater av MDF, spon og krysslimt heltre – i en rekke farger , dekorer og utførelser. Her er en rask guide i platejungelen. Arbor ferdigmalte vegg Arbor ferdigmalte glatte veggplater i spon kommer i to lette og behagelige farger som passer i de fleste rom.

Med et minimum av innsats kan du få lyse og smakfulle vegger som holder seg i år etter år og gir rommene dine et helt nytt utseende. Det beste er at veggene er så enkle å sette opp. Veggplater er kjapp og enkel oppussing. Fargen den kommer i heter Bomull, noe som tilsvarer vanlig hvit som også brukes mye på dører, vinduer og lister.


Du velger selv om du vil male med olje- eller vannbasert maling på våre paneler. Vannbasert vil gi et mattere resultat enn oljebasert maling. Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Platene leveres med not-fjær fas og er utviklet for enkel og effektiv montering.


Med ferdigmalte panelplater er det enkelt å skape interiøret du alltid har drømt. Sett farge på tilværelsen. Elegance er en moderne variant med rette linjer som gir et strammere utseende. Huntonit veggplater passer uansett hvilken stil.


MDF slettpanel er helt slette, ferdigmalte plater som gir rommet et flott, moderne og stilfult. Er det faktisk slik at vi enkelt slipper unna sparkling og pussing ved å bruke glatte, ferdigmalte veggplater som grunnlag for tapet? Nå finnes endelig helt slette veggplater ferdigmalt i høstens. Palettene består av grågrønne, grå og blå farger som går ton-i-ton, dempede farger i beige, brunt og blått, samt rene gråtoner, hvitt og en brent oransje.


Også produsenten bak Beverpanel lanserer flere nye farger : tre ulike gråfarger (lys, mørk og gråbeige), samt en frisk retro-inspirert blåfarge.

Disse robuste veggplater egner seg godt i for eksempel garasje, sportsbo vaskerom, teknisk rom, driftsbygning, renseanlegg og produksjonslokale. Forestia Elitex Pi dekoren Venezia sand montert i vaskerom. Platene er laget av ett dødt materiale, og vil derfor ha veldig liten.


Smartpanel Trend har trendfarger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg