fredag 14. desember 2018

Växbo lin

Vi är specialister på lin. Naturligt oblekt lin minimerar miljöpåverkan samtidigt som det maximerar linets fantastiska egenskaper. Vi fortsätter med 1 lin i alla våra produkter och använder oblekt naturligt garn i varparna. De små linvirkene ved Trolldalen vitner om den lindyrkende allmuens utnyttelse av vannkraften.


Lin er et bærekraftig naturmateriale som holder i flere generasjoner.

Målet deres er å veve sammen gamle håndverkstradisjoner med moderne design. Hos oss finner du Norges største utv. Håndkle er natur, ubleket med en bred farget stripe nederst. Vi har tre varianter: en med blå stripe, en med sort stripe og en med hvit stripe nederst. Med vårt miljömärkta flergångsfilter i linne spar du både på miljön och ekonomin.


Du använder det som ett vanligt kaffefilter i din bryggare, fast om och om igen! Vår fabriksbutik ligger vägg i vägg med fabriken. Lekker løper i rødt og ubleket lin , perfekt til festlig oppdekking rundt juletider.

Några vävstolar har redan börjat arbeta. Under era besök hos oss är ni alltid välkomna in hit för att se vår produktion. Vävarna jobbar mån-fre 7-16.


Vi tar även emot sällskap för guidning, minst pers. Really made in Sweden. Det er med stolthet vi forvalter og utvikler en av Sveriges kulturarver.


Vi vever og syr våre linprodukter på vår fabrikk i. Linneväveri i Hälsingland som bara väver textilier i 1 lin. Pris NOK 13inkl. IKEA - VÄXBO , Kollasjramme til fotografier, hvit, Plass til bilder, slik at du kan lage din egen, personlige kollasj. Rammen er av plast, det gjør den sterk. En gastronomisk arena mitt i Hälsingland med lokalt producerade råvaror.


Vi har placerat oss i White Guide under God klass år efter år. Växbo Lin är på Växbo Lin. Mit viel Liebe, gutem Design und dem streben nach Qualität die nachhaltig ist.


Kvalitetskluter som blir bedre og bedre jo mer du bruker de.

Klutene kan faktisk komposteres når de er ferdig brukt. Deres bidrag er brukselementer i 1 lin , et naturmateriale som holder seg i generasjoner og blir vakrere med tiden. Alla produkter vävs på fabriken i Hälsingland och allt i 1 lin.


Linet kommer från naturen, så när produkterna gjort sitt går de till återvinning eller slängs på komposten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg