onsdag 12. desember 2018

Hvit oljebeis

På utkikk etter oljebeis? Sjekk ut Hvit Oljebeis. Den inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid.


Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende.

Inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket, så du kan beholde det vakre utseendet over tid. Oljebeisen gir en transparent behandling og passer på både tradisjonelle og moderne bygninger. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,.


Du kan velge mellom en rekke farger som fremhever treets egen skjønnhet. Tenk helhetlig og bruk fargevalget aktivt for å skape den stilen og atmosfæren du ønsker. Hvitt , og helt lyse farger er flott i åpne landskap.

Hvite og lyse hus liker å ha litt luft rundt seg. Helt kritt hvite hus i tett vegetasjon og natur kan fort stikke seg litt ut da kontrasten blir kraftig. Da kan det lønne seg å velge litt mykere hvit , som Egghvit, Letthet e. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Se beste pris på Jotun Drygolin Oljemaling (liter).


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Jotun. Grunning holder bare tre mnd.


Uansett om du hadde malt med en gang panelen ble satt opp, så er det anbefalt fra Jotun at du påfører Visir på spikerhull og endeved før du maler med Optimal. Jeg skal også ha hvitt hus, og har blitt anbefalt å male to strøk dekkbeis, for senere å male med Optimal når dette har stått i noen år. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.


De nye vannbaserte langtidsmalingene har en mykere film, som ikke flasser på samme måte som oljemalingen. Vi selger nå mer og mer av langtidsproduktene, og du kan bruke dem oppå flater som allerede er malt med oljebeis , oljedekkbeis eller oljemaling. Vannbaserte produkter med litt olje i gir det beste av to verdener.

Oljedekkbeis med ekstra god beskyttelse og holdbarhet. Osmo Oljebeis er anbefalt brukt til all interiør av tre, spesielt gulv av heltre, parkett, OSB og kork, såvel som trapper og møbel overflater. Shimmergrå er en lys grå farge som står i god stil til hvite hus og hvite gjerder. Fargen er også egnet til andre lyse farger på hus- og hytteveggen.


Terrassebeisen gir en transparent farge på ubehandlet eller tidligere behandlet impregnert treverk. Den benyttes utvendig på nytt treverk, tømmer, trykkimpregnert og på tidligere oljebeiset treverk. MER INSPIRASJON PÅ JOTUN. Ideer og tips på jotun. På våre nettsider finner du mange inspirerende bilder av terrasser og uterom, og råd om hvordan du bruker våre produkter.


Jotun anbefaler at man i tillegg til Teknisk Datablad (TDS) også ser på Sikkerhetsdatablad (SDS) og Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV) for dette produktet. TREBITT OLJEBEIS Utgitt dato: 24.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg