onsdag 26. desember 2018

Svart rullegardin

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan.

Rullegardin lystett BOLGA 180x1svart Pr. Stort utvalg persienner, plissegardiner, lamellgardiner og rullegardiner i alle våre butikker. Mørkleggende rullegardin - perfekt til soverom eller tv-rom.


Praktisk rullegardin som stenger uønsket lys ute, og hindrer lysreflekser i tv- og dataskjermen etc. Passer fint på soverom. Festeanordning for kjedet inngår. Lystett rullegardin med kjedetrekk. Brukes tradisjonelt på soverom men kan fint brukes til andre rom som stue og kjøkken.


Bredden kan justeres.

Svart lystett rullegardin med kjedetrekk som fås i mange størrelser. Hvis du ikke vil at gardinene får så mye oppmerksomhet, er enkle svarte eller hvite gardiner alltid et sikkert valg. Kvaliteten på materialet har noe å si for hvor godt gardinene holder seg etter en stund i mye dagslys og sol – her er det lurt å sjekke at du velger gardiner som ikke falmer så lett. VELUX rullegardiner er lette å montere på noen minutter.


Og du kan velge mellom mange farger og mønstre. Flere og flere blir oppmerksomme på de tekniske egenskapene til et vev – en rullgardin er ikke lenger bare en rullegardin ! Det er spesialutviklede screenvev med tekniske funksjoner for å opprettholde et godt inneklima eller unngå gjenskinn (uten å måtte stenge for lys og utsyn). Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset.


Med lysblokkerende belegg på baksiden. Materiale: 1 polyester. Størrelse: Maks høyde 1cm. Oppgi bredde ved bestilling.


Du får flere farger, de fleste modeller og størrelser iallefall i svart , hvitt, beige eller grått og du får også av type plissegardin om du ønsker det. Enkel montering med det inkluderte monteringstilbehøret. En lysdempende rullegardin som skjermes av solens direkte stråler og gjør rommet mørkere samtidig som den forhindrer direkte innsyn.


En mørkleggende rullegardin stenger ute dagslys og gjør rommet mørkt samtidig som den forhindrer innsyn. Gjør soverommet mørkt og behagelig å sove i ved å henge opp tykke, mørke gardiner. Våre mørkleggene rullegardiner gir en behagelig stemning ved å stenge lyset ute uten at gardinen dermed føles tung eller mørk.

Dessuten finnes også mørkleggende rullegardiner i flere forskjellige farger, alt i fra hvit, svart , grå til lilla, blå eller med mønster. Og du vet vel at en lys mørkleggende gardin mørklegger like mye som en svart gardin? De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten.


Gardiner er myke, men hardtarbeidende. Her finner du flust av rullegardiner til hjemmet ditt. Med en rullegardin er det lett å regulere lysinnslippet. Handle trygt på jotex. Denne rullegardinen for takvindu, som passer til Velux vindusystemer, passer for ethvert rom i ditt hjem eller kontor.


Med en sentral trekkmekanisme kan den justeres. Insektnett finnes både til vindu og dører. Velg om du vil ha insektnett som rullegardin , i fast ramme eller som plissé til dør og vindu. Samtlige kan monteres både inn- og utvendig.


Dessuten kan de tas ned under øvrige måneder og enkelt monteres opp for sommermåneden. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Hos Chilli finner du Persienner i høy kvalitet til god pris – fra 4kr. Stort sortiment av Persienner i variert stil og design. Trygg E-handel med dagers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg