tirsdag 25. desember 2018

Soverom grått

Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Når man skal finne farge på vegger til soverommet , er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn.


Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til.

Unngå helst sterke farger, som for eksempel rødt. Plantene du bør ha på soverommet Planter kan forbedre luftkvaliteten betraktelig, og dette gjelder også på soverommet. BoBedre viser deg luftrensende planter som ikke bare forbedrer luftkvaliteten, men også får deg til å sove bedre.


Selv NASA peker på de positive effektene av planter på soverommet , så kanskje det er verdt å teste ut? Rommet ligger nordvendt og med kun et vindu kan lyset være kaldt og blålig. Demring luner rommet og fremstår nøytral og fin, og best av alt er at den går til alt!


Det er viktig å vite at grått ikke er grått. Den kommer i mange nyanser, og det er ikke gitt at alle gråfarger er pene inntil alle andre farger og materialer selv om mange anser grått som en nøytral farge, forteller Klæboe Mørkve som deler gråskalaen inn i tre kategorier.

De nøytrale gråfargene, de varme og de gylne. En dyp blå farge gjør seg fint på soverommet i kombinasjon med hvitt, grått og svart. Vi elsker hvordan svenske Johanna og Patrick har innredet hele huset sitt med et grafisk uttrykk. Ikke minst dette freshe soverommet.


Her står en gammel kiste som kommer fra havneområdet i Gøteborg. Sengeteppet er fra Pia Wallén. En ren grå farge er nøytral, og man kan lures til å tro at den passer til alt, supplerer Boris.


Men grått oppfører seg som kontrast til fargen den står ved siden av. En nøytral grå vil derfor virke blå ved siden av oransje. Han råder derfor til å tilføre litt farge i gråmalingen, slik at den harmonerer med omgivelsene. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå!


For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger. Jeg har gått med maleplaner for soverommet en god stund nå, og etter å ha sett disse bildene må jeg bare finne tid til å gjøre det. Og finne rett gråfarge selvfølgelig, de endrer seg jo så mye etter lyset. Ikke for kald og ikke for varm, også må den være fløyelsmyk og matt.


Bonytt og Rom 123) Grått og blått. Lure og gode farger på soverrom Sammen med varme tekstiler blir det riktig så delikat.

Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Pauls Blue, som har grå -grønne undertoner. Grått tar knekken på sexlivet Ettersom det finnes farger som kan sette fart på sakene på soverommet , finnes det naturligvis også en nyanse som tar knekken på det. Hvis du mot formodning ønsker å ødelegge sjelefreden, nattesøvnen og sexlivet, går du - ifølge Thurmann-Hoelseth, for et grått soverom. Jeg falt pladask for dette vakre soverommet ! Jeg likte den gamle sengen, de gamle dørene og alle detaljene.


Dette bilder kommer fra HM Home vinterkolleksjon. Tenk å våkne opp til et romantisk sengesett i rosa med vakre svaner på? Nydelig og delikat til det grå soverommet ! Alt du trenger til soverommet. Du kan velge mellom flere forskjellige produkter i kategoriene BASIC, PLUS og GOL slik at du enkelt kan finne riktig produkt til riktig pris.


Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende. Her var det løse teppefliser på betonggulv, gulnet og hullete miljøstripe på veggene, furupanel i takene samt to store skyvedørsgarderober med dekorterte speildører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg