torsdag 6. desember 2018

Jotex trappetrinnsteppe

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Oppdag Cellbes sine hjemmeartikler. Teppene er ensfargede, og har en halvmåneform som passer de fleste trapper.


Materiale: Polypropylen. Et trappetrinnsteppe forandrer inntrykket og myker opp trinnene i en fei. Handle trygt på jotex. Vi elsker tepper, både ute og inne!


Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også lyddempende og gjør gulvet herlig å gå på. Teppet gjør raskt et kaldt gulv innbydende og koselig. Jotex STAIRS trappetrinnsteppe 15-pk.


Børst av teppet med vann og ev. Du får en glifri trapp på null tid! Stabilt og mykt teppe med lang, tett lugg. Størrelse: Bredde cm. Teppene er melerte, med grov struktur som reduserer faren for å gli i trappen.


Halvmåneformet som passer de fleste trapper. Her finnes det virkelig noe for enhver smak og lommebok! Neste gang du handler kan vi automatisk fylle inn opplysningene dine. De lagres kun i din egen nettleser.


Om du ikke vil dette, er det bare å krysse av i boksen. Inspirer og bli inspirert, fra et unikt hjem til et annet. Trinnene har stabil vinkel i ytterkant og er lette å legge selv. Ensfarget med selvklebende bakside.


Skandinavias største online tilbud! Norges beste søkemotor for shopping. Alltid gode tilbud og rabatter. Finn fram på en enkel måte blant millioner av produkter fra flere hundre nettbutikker samlet på ett sted.


TRAPPETRINNSTEPPE 2-PK. STEGET trappetrinnsteppe 15-pk i fargene Grå, Rø Grønn. Virksomhet kataloger , Company Kataloger,Deal with this potential dealer,buyer,seller,supplier.


Denne genseren er mørk grå, hvit og lilla, veldig fin fargekombinasjon. Søk etter trappetrinnsteppe på Kelkoo. Sammenlign tilbud på trappetrinnsteppe fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Liten i størrelsen Jeg synes det var et rart mål på dynetrekket. Jeg har dyne fra Ikea, og den måler 2x 220.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg