fredag 7. desember 2018

Gamle glass

Vi selger vinserviser, pressglass, karafler og bruksglass fra 50-tallet, samt gamle stettefat og osteklokker, blomstervaser og lysestaker. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


To små Krystall skåler fra Melba Antikk. Glass karaffel fra ReCycle. Gammelt norsk glass er i dag sjeldent og ettertraktet, spesielt graverte glass fra Nøstetangen og Hurdal.

Under finner du et utvalg av det vi selger. CARNIVAL GLASS : Flere gamle glas på lageret i Silkeborg. Her ses kun eksempler. I mange af modellerne har vi også større antal til salg.


Nogle glas kan være udsolgt. Glas , Lysmanchetter, stk gamle bølgeformede lysmanchetter i glas. De er alle uden revner. De blå og de røde kan sælges parvis for kr.


Hun forteller at i gamle dager ble det ofte produsert glass med mye bly.

Det gir generelt økt fare for glasskorrosjon på gamle krystallglass, ettersom blyet kan bli vasket ut av glassmaterialet. Hvordan unngå glasskorrosjon. Som nevnt er det lite som kan gjøres dersom glasset først er korrodert, men du kan ta dine forholdsregler.


Vi har store utvalg av både nye og gamle glass. Butikkhyllene er fylt opp av alt du kan tenke deg av glass og porselen. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex. Vi har vinglass som passer perfekt til hvitvin og rødvin. Se alle våre rødvinsglass og hvitvinsglass i forskjellige former og fasonger på ikea.


Kan sendes mot at kjøper betaler porto. Gamle glass med sliping, hele og pene. CHRISTMAS TREE GLASS WHITE MM. Add to Wish List Add to Compare. BULL FINCH MALE GLASSFIGURE.


Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner.

Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Alle våre glass og krystallprodukter er laget for hån med stor omsorg og kjærlighet av dyktige håndverkere.


Gammelt glass er tynnere og har en mer levende overflate enn moderne glass. Man får kjøpt glass i alle fargenyanser og med ulike sandblåste mønster til glassverandaer og annet. Kopiene produseres på samme måte som de originale glassene ble, men kan ha bedre isolerende- og reflekterende egenskaper (som ikke synes!).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg