mandag 24. desember 2018

Kjeskinn

Vi begynte med å garve kjeskinn. Den ble først vasket med Zalo for å fjerne fett, deretter i grønnsåpevann for å få det rent og fint. Deretter skraping, her med skrapejern designet av Jutulskinn.


Jiehkku fikk ikke plass i kofferten. Naturlige kjeskinn fra norsk melkegeit, beregnet til dekorasjonsskinn for hus og hytte.

Like godt egnet på bordet som bordbrikke som i stolen og sofaen. I nettbutikken har vi assorterte farger på geiteskinnene. Kontakt kundeservice hvis du ønsker spesiell farge.


Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Flotte kjeskinn frå frittgåande killingar på høgdegard i Flåm til salgs. Litt varierande fargar, skinna kan syast på vanleg symaskin.


Kva med ein kjeskinnsvest til sommaren foreksempel? Ved kjøp av skinn el meir, vert prisen kr 2stykk.

Her merkar Marius og Mikael sesongens siste skinn. Hele året har vi nydelige lammeskinn og kjeskinn til salgs. Kanskje har vi også fryst kjøtt til salgs, ta kontakt med oss eller sjekk vår facebook side. Vi tar kort og Vipps. Kjeskinn har ofte mye herlig karsmirull.


De er svært myke og varme, og spesielt egnet til babyteppe. Vi leverer skinn med personlig trykk (navn, initialer, dato og dekor). Ta kontakt for designforslag.


Vi lager selv en del produkter med utgangspunkt i Solund. I tillegg har vi en del varer fra våre samarbeidspartnere. Takk for at du bruker kjekjøtt.


Selger og kjøper har det fulle ansvar for avtaler som gjøres som følge av annonsene her på siden. Ann-Karin Taarnstad - Håndlaga såper, syltetøy og kremer. Fra den historiske fjellgården Valbjør i Vågå får Sofie vakre kjeskinn fra geit.


Selve beredingen av skinnene skjer i de moderne lokalene til tradisjonsgarveriet Jutulskinn noen kilometer unna beitene, og de ferdig beredte kjeskinnene brukes i klær, interiør og bruksgjenstander. Setra er i drift når beiteforholdene ligger til rette stort sett i juli og august.

På setra er det også mulig å få kaffe og servering i tillegg til du kan kjøpe sæterproduktene våre. Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje. Tobarnsmorens spede tilværelse som designer begynte i fjor høst.


Derfor fant hun fram en gammel symaskin hun har arvet etter moren, bestilte kjeskinn fra et garveri i Ølen og begynte å sy. Garvet og behandlet i Norge av Granberg Garveri. Store kje av norsk melkegeit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg