mandag 24. desember 2018

Jotun oljemaling

Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! DRYGOLIN Oljemaling er en værbestandig oljemaling.


LADY Classic Halvblank Tre og Panel.

Den har god utflyt og gir et vakkert resultat. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende.


En utendørs oljemaling som gir meget god værbestandig beskyttelse. En ny, moderne oljemaling. Meget værbestandig beskyttelse. Holder fargen lenge og har høy glans.

Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Moderne vannavvisende teknologi. Tilsatt sopphindrende midler. Kan også brukes som toppstrøk på stål og andre metaller. Dersom du skal male ett strøk for å friske opp farge og glans, er alkydmaling et godt alternativ.


Den er meget værbestandig, og. Værbestandig oljemaling for utvendig treverk. Malingen er spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Vi selger kun hvit maling på nett. Grunning hvit 3l Harmoni 32- per stk Kjøp.


Husk endeveden, - strøk vått-i-vått. OLJEMALING på uhøvlet treverk og strøk på høvlet. Tusen takk til alle som deltok i vinn nymalt hus-konkurransen. Drygolin Pluss Oljemaling. Konkurransen er avsluttet og vi gratulerer Erlend Myrstad som vinner!


Ekstremt værbestandig beskyttelse. Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst mulig.

Suverene påføringsegenskaper. Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag! Når skal treverk som er grunnet med JOTUN Visir ferdigbehandles?


Hva kan jeg fjerne gammel terrassebeis med? Svar: TREBITT Terrassebeisfjerner. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Maling er noe av det Fargerike er mest kjent for.


Oljemaling behøver imidlertid ikke å være annenrangs. Først og fremst har den veldig gode egenskaper mot vann og temperatursvingninger. Bruk påsken til å vaske huset utvendig.


Jotuns beste utendørsmaling. En årlig vask er anbefalt for å ta vare på husveggen best mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg