torsdag 26. juli 2018

Stor vegg klokke

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Bestill en førsteklasses stor veggklokke hos Expondo for profesjonelt eller privat bruk.


Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme.

Dekorative og praktiske klokker til hjemmet. Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker. Klokkene kommer i ulike modeller, farger og størrelser slik. Et stort veggur passer såvel på kjøkkenveggen som i andre rom. Også i oppholdsrom eller hallen hvis du vil løfte frem klokken og gi den plass.


Små klokker derimot gir ofte mindre avtrykk på den øvrige innredningen. De finnes der og viser tiden, men påvirker ikke førsteinntrykket i like stor grad. Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere!

Her finner du et godt utvalg i alle typer klokker! Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Vi har et stort utvalg av pene og praktiske veggklokker for kontor, lager og skole. Vi har alt fra elegante klokker med 3D tall til robuste vantette klokker.


Ramme i aluminium, hvit urskive, flytende visere. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret?


Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen? Vi har klokker uten sekundviser slik at den ikke tikker. Flott og unik klokke veggklokke. Alle tallene og pilene festes på veggen hver for seg med selve klokken i midten.


Den er stor og vekker mye positivt oppmerksomhet. Stor veggklokke - bestill online her - års garanti - fri frakt! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker.


Hver arbeidsplass trenger en veggklokke og dekorasjoner på veggene. Vi har et bredt sortiment av veggklokker og annen innredning som løfter bedriftens profil i offentlige miljøer som entré, venterom og kontor.

Sagbladformet klokke med time- og minuttvisere formet som henholdsvis hammer og håndsag. Klokken drives med ett AA-batteri (selges separat). Vår veggklokke vil være et flott tillegg til rommet ditt!


STOR veggklokke i sort metall med gullfargede visere. Veggur Old Style Stor. Stor , stilren veggklokke fra LG Interiør. Sammenlign tilbud på stor veggklokke fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Day er en minimalistisk og elegant veggklokke , designet av Simon Legald. Day har et vakkert og tidløst design, og passer inn i de fleste interiør. Finn et veggur som passer til ditt hjem.


Bli inspirert på Klokkegiganten. Gratis frakt og levering innen dager!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg