fredag 27. juli 2018

Hus og hjem inspirasjon

Det beste ved hjemmet deres er likevel lyset, sier Ida. Og de gamle dørene, de store rommene og synet av parken utenfor, som nærmest kommer inn i stua hver dag. Familien har gangavstand både til butikker og kafeer og til kyststien. Lyse flater, vakre Dinesen-gulv og små fargeklatter gjør at hjemmet virker luftig og sommerlig. Vi har smart integrert teknologi til boligen din.


Besøk vår helt egne nettside stappfull av inspirasjon og ideer til elektriske løsninger som passer hjemme hos deg, både i planlegging av ny bolig, og til eksisterende.

I løpet av jul og nyttår har vi utvidet returretten til og med 15. I en hektisk hverdag ønsker vi å komme hjem til et hus der vi trives. Et hjem der vi kan senke skuldrene fra hverdagens mas og kjas, forklarer interiørdesigneren. Et fint hus eller et drømmehjem kan godt være et lite hjem , så lenge hjemmet er perfekt for deg og din familie, og møter deres behov. Unike hjem - i lag med deg!


Det er forskjell på hus og hjem. Et hjem blir til når det er godt samarbeid mellom husbygger og de som skal bo i huset. Alle nettbutikker for hus og hjem.

Nyttig artikkel på bloggen: – beste nettbutikker med interiør til hjemmet ! Nettbutikker som selger bakeutstyr og kaketing! På disse sidene kan du finne inspirasjon , tips og ideer relatert til gamle hus , forum om emnet, samt bruktmarked og medlemssider. Nettstedet har som hovedmål å bidra til at flere gamle hus og bygningsdeler bevares for ettertiden.


Kos deg med ideer, trender og spennende eksempler på hva du kan gjøre, både inne og ute. Her finner du tips og inspirasjon for deg som skal bygge hus eller hytte. Hvordan kan husarbeidet bli en aktivitet hele familien blir med på? Som Plusstid-medlem får du eksklusivt innhol rabatter og vareprøver fra alle våre partnere.


Jeg vil gjerne ha nyhetsbrev fra magasinet Norske Hjem. Klassisk interiør online. Vi liker ikke spam og vil aldri gi din e-post videre til andre! For informasjon om hvordan vårt firma behandler personvern se fanen Om oss på vår nettside.


Hos oss er du alltid velkommen! Hus og Hjem , alt til ditt hjem. Vi er her for å gi deg veiledning og inspirasjon.


I hjemmet skapes familiens historie og mange av de gode opplevelsene er knyttet til det som skjer og har skjedd i boligen. Trivsel, trygg økonomi og et godt hjem hører sammen.

For mange er bygging av egen bolig den største investeringen de gjør gjennom livet. Derfor blir veiledning og trygghet i hele byggeprosessen svært viktig. Ronja Worum fra Tromsø driver interiørbutikken Woroom på nett, og poster interiørinspirasjon både fra hjem og butikk for 29. Julie Embrå sin Instagram-konto er fylt med fargerike rom, hobbyprosjekter og inspirasjon.


Knallrosa, turkis og gult er farger som går igjen. Magasinet med tips og inspirasjon til deg med gammelt hus ! Send meg nyttige tips og informasjon fra magasinet Norske Hjem en gang i blant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg