torsdag 12. juli 2018

Magnor vinglass

I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker! Alt du trenger samlet på ett sted! Kjøp vinglass trygt og enkelt fra Hadeland-glassverk.


Gode priser og rask levering! Magnor glassverk historisk i Norge.

Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag.


Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Med Per Spook’s blikk for sne ser vi snekrystallenes spill forstørret til svevende gull, inspirert fra naturens kjølige eleganse.

Boller og vaser, fat og vinglass som alle har en funksjon, alene eller sammen, til glede for øyet og hånden. Alle modeller har innpreget designerens karakteristiske signatur på undersiden. Bli den første som omtaler dette produktet. ALBA er blitt godt kjent gjennom programmer som Hver gang vi møtes på TV2.


Glassene er tiltenkt de som ønsker et eksklusivt og klassisk vinservise, et. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Han har utviklet interiørkolleksjoner for Lama, designet møbelkolleksjoner for Bohus og laget fargekart og tapeter for Fargerike. Lekre og Morsomme Glass til Drinker og Vin. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Vi tilbyr kvalitetsvarer for enhver anledning. Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass , barustyr m. De samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag og ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Det har ført til at det er stor usikkerhet rundt hvem formgiverne er bak deres egne produkter. Hva jeg synes om det er klart – de vil åpenbart fortsette å være en historieløs bedrift.


Hos Tilbords finner du glass til enhver anledning. Du finner vinglass , drinkglass og hverdagsglass for enhver smak. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.

Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Finn de beste prisene på nettet. Holmegaard cabernet vinglass 36cl 1stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg