fredag 20. juli 2018

Pers glass

PER`S GLASS -SERVICE AS er totalleverandør av glassmestertjenester med over år i bransjen. Vi er kjent for vår timers service, 3dager i året, i Kongsvinger og omegn. Bilpleie av høyeste kvalitet er en annen tjeneste vi tilbyr og anbefaler alle med et forhold til bil. Glassmestertjeneste i Kongsvinger som tilbyr alt i glass , solavskjerming, garasjeporter, frontruter, og bilpleie.


PER SPOOK har sett det gode liv. Med øye for hva som er vakkert, skapte han KONGLE, inspirert av norsk natur.

Med en varm, gylden fargetone som avspeiler en umoden furukongle, er vinserviset et av landets mest populære. Alle deler er signert Per Spook for varig verdi. Se også KONGLE PORSELEN, som kompletterer Kongleglassenes store suksess. Hvor mange glass til hver? Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.


Om du leter etter glass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask levering. Antall glass i en flaske eller kartong. I en kartong er det tilsvarende 4.

Unike skyvedørsystemer med få deler og enkel montering og uten glass bearbeiding. Kvalitet i alle ledd gir smidig skyvefunksjon som varer. Speiloppheng Speil har mange bruksområder. Våre oppheng dekker alle formål. Velg i skjulte eller synelige fester.


Tyske kvalitetsholdere i mange varianter. Glassmester Reidar Hesler AS, med over år i bransjen har vi god erfaring som leverandør av glassrelaterte produkter. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex. Vi arbetar med allt inom glasmästeri, bilglas, solskydd och inramning. We beschikken over een moderne werkplaats, waar naast het APK keuren en het onderhoud van uw auto, alle reparaties van alle merken uitgevoerd kunnen worden. Vi har begge skrevet under kontrakt med huseier.


Leiligheten leies ut som én enhet, der vi betaler én felles husleie. Av en eller annen grunn satte huseier meg som hovedleietaker, og med den andre personen som medleier. Så det er ikke mulig at jeg alene sier opp, da må jeg evt finne en annen pers.


Bilglass – skifte eller reparasjon?

Glassdrive reparerer og bytter alle typer bilruter, uansett hvilket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg