mandag 9. juli 2018

Lama interiør

Lama interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Lama interiør er bygget på kjærligheten til vakre ting, og lysten til å bygge og skape.


Lama er en fantastisk kjærlighetshistorie – bygget av Lars og Marianne LAMA. Hjertet har en sentral plass, og det er derfor du stadig ser hjertet både som logo, dekor og på noen produkter. Lama Interiør har vakre produkter designet av Halvor Bakke.


Nydelig fat som kan bli brukt som lysfat, pynte gjenstand eller serveringsfat. Lama syrinfarget vaffelpledd 130x170. Malerstua fører interiør -produkter fra Lama og Halvor Bakke. Halvor Bakke 39-Vi har også flotte velurputer til 36-Fine gaveartikler til gode priser! Se produktene til Lama her.


Interiør - og møbeldesigner Halvor Bakke er kjent fra tv-programmene Homsepatruljen, Norges Styggeste Rom og Eventyrlig Oppussing. Han holder gjerne foredrag for interiørbransjen og for næringslivet generelt. Halvor utvikler egne kolleksjoner for Lama med fokus på lykter, lamper, og tekstil. De fleste naturmaterialene som blir brukt, er hurtigvoksende noe som er gunstig for miljøet. Den største delen av produksjonen skjer for hånd og det gir produktene et særpreg og en høy kvalitet.


Nettbutikk med mye personlighet! Lama - design by Halvor Bakke Halvor Bakkes samarbeid med Lama blir til fantastiske kolleksjoner som du finner hos Bohus. Halvor er spesielt opptatt av å designe interiørelementer som kan passe inn i alle norske hjem, med fokus på lykter, lamper og tekstiler. Lama er et norsk merke, bygget på en kjærligetshistorie mellom Lars og Marianne, hvor hjertet har en sentral plass.


Lama interiør

Drivkraften er kjærligheten til det vakre, og lysten til å bygge og skape. Tallerken i resirkulert teak - 26cm. Ordinær pris 1kr 1kr Julekupp. Savannen Interiør AS.


I over år har vi skapt kreative løsninger for interiør og håndverk. Bestill interiørkonsultasjon og søm i dag, eller besøk vår butikk for inspirasjon. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag!


Lama interiør

Lama ( Lama glama) er et søramerikansk kameldyr som tilhører slekten lamaer. To av årets store trender i ett, herlig produkt - lama og juletrepynt av ull. Her finner du putetrekk, lyslykter, lamper og masse annet flott.


Kategorier: Jul, Juletrepynt. SOFIES VILLA NETSHOP. Om ikke din tante kan hjelpe deg, så har de en nettbutikk. Fru ingelsrud er en Interiør nettbutikk som selger alt innen interiør. Vi er mange som er glade i de flotte interiørproduktene fra Lama.


Lama interiør

Nordal, Interiørhuset, SIA, Bloomingville, Halvor Bakke, Lama. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. LENE INTERIØR er en møbel og interiørbutikk som ligger på BREITORGET, STAVANGER og på KVADRAT KJØPESENTER, SANDNES Vi fører merker som Riviera Maison, Lexington, Gant Home, Scapa Home og Culti Vi hjelper deg gjerne med å gjøre ditt hjem enda vakrere - og våre flinke medarbeidere kommer gjerne hjem til deg og hjelper deg med å skape. CONCRET INTERIØR NETTHANDEL AS.


Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg