fredag 20. juli 2018

Dvd oppbevaringsboks

Clas gir års garanti. Oppbevaring til lave priser. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Praktisk, robust og stilig oppbevaringsboks for DVD -, CD- og Blu-Ray-lommer.


Dvd oppbevaringsboks

Med det lette, enkle og moderne designet ser den bra ut i stuen din, eller passer i de fleste skuffer og skap. Med vår oppbevaringsboks kan du samle hele samlingen din på ett ste så du unngår å måtte lete etter filmer og musikk. Kan stables horisontalt eller vertikalt. DVD -lommene kan også romme DVD -coveret ditt, så du ikke behøver å kaste det, og den praktiske lukkeklaffen sikrer at DVD -filmene ikke faller ut. Få mer plass Vi har to typer DVD -lommer, dobbelte DVD -lommer med plass til DVD-er og cover, og single DVD -lommer med plass til cover, og de er begge perfekte for DVD -oppbevaring.


En kompis kjøpte dvd -mapper i Thailan med plass til filmer. Her var det også plass til papiromslaget men selvsagt ikke cover Du vil få problemer med å holde dem alfabetisk der. Selv så synes jeg ikke det ser så bra ut. C dvd og Blu-ray oppbevaring.


CD og DVD og Media oppbevaring og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Vi har fullt opp av praktiske oppbevaringsesker - bokser, kasser og plastesker i mange stiler og størrelser. Bestill online i dag f? Alt for å passe inn i hyllen, boden eller garderoben din. Når du trenger å beskytte innholdet mot for eksempel støv, velg en boks med lokk. Sammenleggbar når den ikke er i bruk.


Etikettholder til merking av innholdet. Laminert overflate gir langvarig beskyttelse. Elegant og tidløs design som passer inn både på kontoret og hjemme. Praktisk og moderne oppbevaringsboks for DVD-er eller andre småsaker - Rask og enkel montering med trykknapper.


Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. The document has moved here. Cookies hjelper oss å forbedre din opplevelse på vår nettside. Så for å kunne analysere trafikken, tilby deg personlig informasjon og for at grunnleggende. COM – Nordens største varehus finner du alt på et sted.


Handle sport, gaming, innredning, skjønnhet og mye mer. Se hele sortimentet og handle her. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Lagre, ordne og stable. Stilrene bokser til oppbevaring.


Passer i garderoben, på kontoret, i hobbyrommet etc. Modultilpassede, perfekt når du har liten plass. Her finner du ulike oppbevaringsbokser. Vi har for eksempel bokser for lagring av honning, kaffe og syltetøy.


Uansett hva slags oppbevaringsboks du leter etter finner det her hos oss på KitchenTime. Samt enkle, smarte og prisgunstige systemer for garderobe. Få orden på tingene dine med esker og kasser til oppbevaring. Vi har kurver og kasser med og uten lokk, og i mange forskjellige størrelser. Europris - Mer til overs!


Dvd oppbevaringsboks

Hos Chilli finner du Hyller i høy kvalitet til god pris – fra 1kr. Stort sortiment av Hyller i variert stil og design. Trygg E-handel med dagers angrerett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg